AcasăNewsUmilinta maxima! O absolventa de nota 10 a ajuns sa fie bataia...

Umilinta maxima! O absolventa de nota 10 a ajuns sa fie bataia de joc a patronului (VIDEO)

Ionela Lungu si-a dat demisia de la firma la care lucra, dupa ce patronul i-a ordonat sa faca inconjurul firmei de 250 de ori. Tanara din Hunedoara a trebuit sa parcurga mai mult de zece kilometri, intre orele 8.00 si 11.00 pentru a-i face pe plac sefului sau.

Tanara, care a fost sefa de promotie in grupa de absolventi a Facultatii de Inginerie,  a trecut cu greu peste umilintele la care a fost supusa. Totul a inceput in momentul in care afacerile patronului sau incepusera sa scartaie, lucru care l-a determinat sa mai concedieze din angajati. Initial, hunedoreanca se astepta sa fie data afara si ea, dar lucrurile au mers mult mai prost decat atat. Seful a determinat-o sa isi dea demisia intr-un mod de-a dreptul grotesc.

Ionela Lungu a declarat pentru presa locala ca barbatul a umilit-o in fata colegilor, spunandu-i ca daca nu are de lucru, ar fi mai bine sa faca ture in jurul sediului firmei. Din acest motiv, ea a depus doua plangeri, una la Inspectoratul Teritorial de Munca Hunedoara si alta la Politie.

Patronul nu a negat cele intamplate, dar a tinut sa precizeze ca angajata nu produsese nimic in ultimele luni si ca primea salariul degeaba. Ba mai mult de atat, potrivit declaratiilor sale, fata avea proleme de atitudine: intarzia foarte des la serviciu si isi deranja colegii in timpul lucrului.

Sursa foto: Facebook

[youtube]KAiWlEgY9y0[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
758 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger