AcasăNewsUmbra lui Iliescu gireaza pe vecie misculatiile revolutionarilor

Umbra lui Iliescu gireaza pe vecie misculatiile revolutionarilor

Ion Iliescu, victorie în Dosarul Revoluției: scapă de acuzația de înaltă trădare!

Dupa cum aminteam zilele trecute, fostul secretar de stat pentru problemele revolutionarilor, domnul George Costin, fu condamnat, in prima faza, la Curtea de Apel din Pitesti, la 5 ani de condamnare… cu executare.  In locul lui a fost inscaunat un meserias: Sorin-Vintila Mester.

Paradoxal sau nu, Costin nu este primul demnitar care ar fi condamnat aflandu-se la rangul de secretar de stat pentru revolutionari: primul a fost Emilian Cutean, unul dintre finii lui Ion Iliescu, dar si Adrian Sanda, mult mai cunoscut sub numele sau de colaborator: Sandaua!!!

Sub pulpana lui Ion Iliescu s a născut un nou<br >şef al revoluţionarilor meseriaşul Meşter

Lupte fratricide

Conform surselor noastre, in randul revolutionarilor ar exista doua tabere… una pro PSD, iar alta, ce sa vezi, anti PSD! Cea pro… este condusa din umbra de catre Emilian Cutean, proaspat eliberat de la mititica. De partea anti PSD se afla gruparea Costin- Bacoi- Maries, dar care are are mari probleme dupa ce Costin si Bacoi au fost trimisi in judecata! Din grupul Costin &Bacoi, singurul care trebuie sa execute ceva este George Costin! Restul au primit cu suspendare, dar si cu plati record: 9.453.390 de lei!!! Interesant este si faptul ca Bacoi facea poteca la cabinetul lui Ion Iliescu de pe Atena, lucru cu care se lauda in gura mare. “Auzi, i-am spus eu cateva lui Nea Nelu, de n-a mai avut replica”, era fraza cea mai iubita de Bacoi, dar care nu i-a prea ajutat.

Mester e carmaciul

Nu stim si daca “Bunicuta” era la curent cu momentele de delir ale lui Bacoi, dar, daca acele vorbe l-au deranjat, acum s-a razbunat complet. Noul secretar de stat al revolutionarilor a fost inscaunat pe Sorin-Vintila Mester, mare inamic de-a lui Bacoi si… ruda mai indepartata cu vesnicul Ion Iliescu. Unii spun chiar ca “Bunicuta” il vede pe Mester ca un adevarat successor al lui Dan Iosif, cel care a fost revolutionarul care s-a lipit cel mai tare de sufletul lui Iliescu. Alfel spus, la revolutionari, tartor in umbra a ramas tot Ion Iliescu. Maine, era fixata ziua in care capii revolutionarilor urmau sa vina sa pupe inelul proaspatului mester instalat, dar emotionantul moment s-a amanat. Acum ramane de vazut ce noi dosare vor mai fi puse pe tapet ca sa ne convingem, odata si odata, ca revolutionarii, in Romania, erau gata  masluiti inca dinainte de Revolutie.

author avatar
Catalin Dumitrescu
701 afisari

2 COMENTARII

  1. Sunt curios daca NOUL secretar de stat VA FACE CURAT.NOI, care am fost recunoscuti de CAB si ICCA, DAR NU SUNTEM,DIN 90, INSCRISI IN CALCULATORUL SSPR.Am depus probe ca,iN acesti ani,avem 5 hot Def si Irev dar COMPLIOCITATILE merg mai departe.Cei care merita cu adevarat,fiind arestati,batuti torturati,lucruri recunoscute in hot de mai sus,sunt marginalizati si urmariti cu o perseverenta diabolica.Opinia publica STIE dar Tace.Dupa 9 ani, aceasta se asteapta ,ca cei idrepataiti sa dispara cu hot cu tot!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger