AcasăNewsUluitor: Si-a lasat bebelusul in parcare, cu un bilet cu instructiuni in...

Uluitor: Si-a lasat bebelusul in parcare, cu un bilet cu instructiuni in brate: „Mama e la cumparaturi!”

Sunt unele mame care nu-si lasa nicio secunda bebelusul nesupravegheat, in timp ce altele nu se gandesc de doua ori si-si abandoneaza, pur si simplu, copilul, bazandu-se ca necunoscutii cu suflet bun ii vor avea de grija. O femeie si-a incuiat nou-nascutul in masina, lasandu-i un bilet in brate, in care explica faptul ca ea are de facut cumparaturi!

Mesajul mamei, despre care pana acum nu se stie nici cum se numeste, nici cati ani are, s-ar fi vrut a fi amuzant, scris din perspectiva nou-nascutului. Insa a starnit un intreg val de furie in randul oamenilor care l-au vazut pe copilas lasat dormind, singur in masina, in parcarea unui supermarket din Noua Zeelanda.

Biletelul continea si un numar de telefon, la care mama ar fi raspuns in caz ca micutul, asezat intr-un scaun pentru copii si invelit cu o paturica, ar fi avut nevoie de ceva, potrivit Daily Mail. „Mama e la cumparaturi, sun-o daca am nevoie de ceva”, suna textul pus la vedere, in bratele copilasului. Mesajul a fost vizibil, intr-adevar. Din fericire, belusul nu a patit nimic si a dormit linistit. Dar chiar si asa, cumparatorii au fost furiosi sa vada ce idee i-a trecut prin cap mamei, inainte de a da o raita printre rafturile cu alimente!

391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger