AcasăMONDENULUITOR: Regele i-a prezentat-o pe amantă SOȚIEI la o CEREMONIE OFICIALĂ. Femeia...

ULUITOR: Regele i-a prezentat-o pe amantă SOȚIEI la o CEREMONIE OFICIALĂ. Femeia îi fusese bodyguard (VIDEO)

Regele de 67 de ani  Thailandei și-a oficializat noua relație în cadrul unei ceremonii la care a participat și soția sa, regina.

Regele și regina

General-maiorul Sineenat Wongvajirapakdi  în vârstă de 34 de ani, până de curând bodyguard al regelui (așa cum era și amantul britanic cu care a fugit Haya, prințesa Dubaiului, din brațele soțului său în vârstă de 69 de ani), a primit titlul de „consoartă regală”. În timpul ceremoniei, ea a stat mereu întinsă pe podea, pentru a recunoaște tuturor că le este inferioară regelui și soției sale. De față a fost și regina Suthida, fostă însoțitoare de zbor, care i-a devenit parteneră de viață regelui Maha Vajiralongkorn în urmă cu nici măcar trei luni. Întregul eveniment al desemnării amantei drept consoartă a fost transmis în direct la televizor.

General-maiorul Sineenat îngenuncheată în fața cuplului regal

Decizia regelui nu a întâmpinat critici publice, ofensele aduse conducerii fiind pedepsite chiar și cu 15 ani de închisoare. Însă în privat se pare că mulți îl cred pe rege excentric și imoral. Începând cu 1932, nu a mai existat poligamia în vârful monarhiei thailandeze, a mai scris Daily Mail.

Năstrușnicul monarh estic se află la al doilea excentricism oficial, câtă vreme a luat-o de soție pe șefa adjunctă a staff-ului său de securitate într-o „nuntă-surpriză”, așa cum scrie The Guardian, la numai câteva zile înainte de încoronarea lui. În 2014, liderul a numit-o comandant adjunct al bodyguarzilor săi pe actuala sa regină, Suthida Tidjai, o fostă stewardesă la compania Thai Airways International. La numai doi ani de la această promovare, ea a ajuns general în armata regelui, în decembrie 2016, și a fost numită oficial „thanpuying”, un titlu regal sinonim cu „doamnă”.

Regina Suthida a fost numită regină într-o ceremonie similară cu amanta, ea trebuind, de asemenea, să îngenuncheze în fața conducătorului suprem

Suveranul thailandez a mai fost căsătorit și divorțat de trei ori înainte de Suthida, și are doar șapte copii din aceste mariaje eșuate. Împreună cu soția sa, el își petrece cel mai mult din timp între Thailanda și Germania (unde deține o vilă de 12 milioane de dolari pe Lacul Starnberg din München). Sau cel puțin așa făcea înainte, câtă vreme în ultima perioadă trebuie să fi fost ceva mai ocupat cu amanta lui, actualmente și ea de viță regală. Regele și regina locuiesc împreună cu prințul Dipankorn Rasmichoti, fiu dintr-o din căsătorie anterioară a liderului din Siam (numele tradițional al Thailandei).

Sursa fotografiilor: Twitter, Instagram

https://www.youtube.com/watch?v=eC7eooSMWv8

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
1.517 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger