AcasăNewsULUITOR! Mircea Geoana este favoritul lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale

ULUITOR! Mircea Geoana este favoritul lui Traian Basescu la alegerile prezidentiale

Traian Basescu, presedintele Romaniei, este constient ca Partidul Miscarea Populara este inca prea mic pentru a da presedintele Romaniei din toamna si pariaza toti banii pe un politician cu care s-a batut in 2009.

Desi in urma cu cinci ani au fost contre dure intre ei, Traian Basescu il vede pe Mircea Geoana drept candidatul ideal pentru alegerile prezidentiale din noiembrie.

Actualul presedinte al Romaniei a precizat ca „Mircea Geoana detine cateva atuuri importante. Este in forma, are credibilitate la nivel international si, mai ales, stie jocul Americii”. Traian Basescu a facut trimitere evidenta la perioada in care Mircea Geoana a fost ambasadorul Romaniei la Washington, 1996-2000.

Interesant este ca a doua optiune a lui Traian Basescu este Ioan Rus, fost ministru de Interne, dar presedintele Romaniei spune despre acesta ca „nu cred ca ar da Clujul pentru Palatul Cotroceni si, in primul rand, nu este sustinut, nu este pe placul baronilor locali”.

Basescu i-a eliminat pe ceilalti posibili candidati sustinand ca „Victor Ponta este corupt si nu stie ce inseamna resposabilitatea de tara. Crin Antonescu este din acelasi aluat precum domnul Ponta. Teodor Melescanu nu mai are forta necesara, dansul avand deja peste 70 de ani. Gabriel Oprea este doar lacheul lui Ponta. Pentru domnul George Maior ar fi mai bine sa ramana la sefia SRI. Corlatean este catastrofal ca ministru de externe. Domnul Liviu Dragnea stie doar jocul de Teleorman, nu are nicio treaba pe plan extern, iar domnul Sorin Oprescu are prea multe iesiri de … baiat de Dambovita”.

Concluzia pusa de presedintele Romaniei este una clara: „tara noastra are nevoie de altceva la nivel de clasa politica. Toata clasa politica trebuie remaniata din temelii. Este nevoie de alti candidati, alti oameni si alte partide. Liberalii de acum nu au nicio treaba cu Bratienii, PSD sunt urmasii PCR, PDL e rupt din FSN, PDL e un subiect inchis pentru, iar Razvan Ungureanu, Elena Udrea, Catalin Predoiu si Monica Macovei reprezinta partide care nu au niciun viitor”.

author avatar
Cristi Ionita
425 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger