AcasăNewsULUITOR: Doctorita din Hunedoara, omorata pentru bani si doua covoare!

ULUITOR: Doctorita din Hunedoara, omorata pentru bani si doua covoare!

(foto: zhd.ro)

Noi detalii infioratoare ies la iveala in cazul crimei care a ingrozit Hunedoara. Doctorita ucisa la sfarsitul saptamanii trecute a platit cu viata faptul ca nu a acceptat sa ii dea fostului sot, cel care a si omorat-o, o suma importanta de bani si doua covoare!

(foto: zhd.ro)

Tiberiu Stan si-a impuscat sotia si apoi s-a sinucis. Nu inainte de a lasa un bilet de adio, in care si-a motivat fapta. Din cate se pare, medicul urolog nu a fost de acord sa-i dea, dupa divort, 50.000 de euro, respectiv jumatate din valoarea clinicii pe care o aveau, potrivit Ziarul Hunedoreanului.

Luna trecuta, Ligia Mara, doctorita ucisa de fostul sot, fusese actionata in instanta, intr-un dosar de partaj. Stan ar fi vrut ca cei patru copii ai sai sa mosteneasca o parte din averea fostei sotii, de care s-a separat oficial vara trecuta. Potrivit unor surse, clinica ii aparinea in totalitate doctoritei, care a rascumparat actiunile detinute de unul dintre fiii fostului ei sot.

„El stia ca nu are nicio sansa in procesul de partaj si mai ales la clinica detinuta de fosta lui sotie, de aceea era foarte tulburat in ultimele zile”, a dezvaluit o sursa din apropierea celor doua victime.

author avatar
eNational
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger