AcasăNewsULUITOR! Ce au găsit anchetatorii în epava maşinii afaceristului care a sărit...

ULUITOR! Ce au găsit anchetatorii în epava maşinii afaceristului care a sărit în aer, la Arad… Răsturnare de situaţie în tot dosarul

arad explozieULUITOR! Ce au găsit anchetatorii în epava maşinii afaceristului care a sărit în aer, la Arad... Răsturnare de situaţie în tot dosarul

Ancheta de la Arad, din cazul afaceristului care a sărit cu maşina în aer, după ce un explozibil a fost montat în interiorul autoturismului, a luat o nouă turnură. De ce? Oamenii legii au descoperit două tipuri de ADN pe explozibilul din automobilul omului de afaceri.

Una din mostrele ADN este a victimei, iar anchetatorii încearcă acum să identifice persoana căreia îi aparține cea de-a doua mostră, în condițiile în care aceasta nu figurează în baza de date a poliției.

Acum, anchetatorii așteaptă și finalizarea expertizei asupra bombei, pentru a-și da seama ce fel de explozibil a fost folosit. Pentru a-l prinde pe cel care a pus la cale asasinatul, polițiștii colaborează cu anchetatori din alte state europene, deoarece comanda este posibil să fi venit din afara României.

Al cui ar putea fi ADN-ul?

Profilerul FBI Mihaela Brooks a explicat că ”ADN-ul care există pe bombă poate să fie și al celui care a fabricat bomba, dar și al celui care a plasat-o sub scaun.

Acum, având ADN-ul de pe bombă, eu aș lua și ADN-ul celor care urmăreau ancheta de la fața locului ca să afle informații. Ca măsură pentru a elimina anumiți oameni din anchetă. Cât despre amanta d-lui Crișan, prima mea întrebare este cum a aflat?”.

Profilerul a spus că, din punctul său de vedere, prima persoană căreia i s-ar adresa pentru a afla mai multe informaţii despre Ioan Crişan este amanta acestuia, ea fiind contabilă şi având cunoştinţă de eventualele probleme economice ale firmei lui Crişan.

Reamintim că Ioan Crişan a murit sâmbătă, 29 mai, după ce maşina pe care o conducea a explodat. Necropsia a confirmat identitatea omului de afaceri şi arată că acesta a murit la câteva secunde după ce maşina a sărit în aer.

Omul de afaceri deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad.

author avatar
Andrei Ștefan
1.265 afisari

1 COMENTARIU

  1. Se mananca la noi somn african e nebunie la rand de Craciun la pescarie dau in cap sa ajung primu.
    Mai repede se trage pe nas canepa decat somn african.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger