AcasăNewsULUITOR! A pierdut 34,3 miliarde de dolari intr-un an

ULUITOR! A pierdut 34,3 miliarde de dolari intr-un an

Afaceristul brazilian Eike Batista a ajuns in pragul disperarii, dupa ce a pierdut 34,3 miliarde de dolari intr-un singur an.

Batista ocupa, anul trecut, locul 8 in topul celor mai tari miliardari ai lumii, cu o avere estimata la 34,5 miliarde de dolari.

Totusi, declinul companiilor lui Batista pe bursa si eforturilor intense de a refinanta anumite datorii au facut ca averea brazilianului sa se ridice la numai 200 de milioane de dolari in acest an.

Conform realitatea.net, declinul afacerilor lui Batista a venit in special dinspre compania petroliera OGX Petroleo & Gas Participacoes. Ratarea unor tinte privind productia a dus la declinul masiv pe bursa, actiunile de la celebra companie petroliera sunt in scadere cu 87% fata de anul trecut.

Iar analistii sunt de parere ca este putin probabil ca Batista sa mai poata reveni in top in special din cauza lipsei sale de credibilitate. Si asta in conditiile in care afaceristul brazilian isi propunea, anul trecut, sa devina, in viitorul apropiat, cel mai bogat om din lume.

author avatar
Cristi Ionita
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger