AcasăNewsUltimul tun al Monicăi Anisie: Ministerul Educației cumpără măști în valoare de...

Ultimul tun al Monicăi Anisie: Ministerul Educației cumpără măști în valoare de 10 milioane euro cu termen limită de depunere a ofertelor în doar 4 ore

Devine din ce în ce mai clar faptul că Monica Anisie, sinistrul personaj plantat de liberali în fruntea Ministerului Educației, va fi remaniat din Guvern, întrucât premierul Orban e profund nemulțumit de felul în care Anisie a înțeles să își exercite mandatul de ministru: performanțe zero la Educație, părinți, elevi și profesori, toți nemulțumiți de măsurile luate de ministresa liberală, multe scandaluri stârnite ba de aceasta, ba de soțul ei, ba de apropiați ai acesteia.

 

Problema este că înainte de a părăsi funcția de ministru, lui Anisie i se permite (probabil ca o consolare) să facă o mega achiziție scandaloasă la ministerul pe care îl conduce. Astfel, în dată de 19.05.2020, pe site-ul ministerului Educației a fost publicat anunțul privind achiziția de 17 milioane bucăți măști faciale de uz medical de tip II R (foto 1) și (foto 3). Precizăm că valoarea acestui contract se ridică la suma de 50 milioane lei, adică 10 milioane euro!

În aceeași dată tot pe site-ul ministerului se publică și caietul de sarcini aferent acestei achiziții și aici avem surpriza să descoperim golănia cea mai mare din această achiziție dubioasă. În caietul de sarcini (foto 2) se poate observa că ministerul condus de scandalagioaica Anisie anunță că „țînând cont de urgența realizării achiziției, termenul limită de depunere a ofertelor să fie în 4 ore de la data transmiterii invitației de participare”. Ori nicio firmă serioasă nu are timp în doar 4 ore de la primirea invitației de participare să facă rost de toată documentația cerută plus de mostrele de măști cerute de Ministerul Educației.

Așadar, este mai mult decât evident că această achiziție este aranjată, este cu „dedicație” servită unei firme de casă a Monicăi Anisie, a acoliților săi din Ministerul Educației și a trepădușilor ei mărunți din PNL.

Alo, DNA, se aude, se vede ce face Monica Anisie la Ministerul Educației și Cercetării?!!!

 

author avatar
Andrei Coman
17.539 afisari

7 COMENTARII

  1. Zboară sau nu, proasta asta trebuie schimbata.. dacă dancila era etalonul prostiei,asta e etalonul cretinismul!!!..un prost îl mai educi,dar un cretin never…

  2. Părintii și elevii fac scandal ca sa pună presiune pe Ministerul Educației sa NU se mai dea examenul de Bacalaureat!!! Sa luam „modelul” altor tari! Tembelii care bat maidanele,Vor sa se deschidă cafenelele, cârciumile,etc. mănâncă banii babacilor degeaba, NU VOR EXAMEN DE BAC!, pentru ca sunt, MAJORITATEA, NIȘTE LOAZE!!! Nu-mi spuneți mie ca au suferit elevii în aceasta perioada!!! DELOC!!! LE-a PRIIT!!! Asa ca, RUȘINE loazelor și părinților care-i susțin, mai ales cu bani!!!

    • Coană, ești tot aia care comenta aseară de mama focului si pe pagina soției lui Cataramă care sustinea echivalarea examenului? Nu de alta, dar si aceea folosea termenul “loaze”, termen mahalagist. Nu poți vorbi tu, despre ceea ce au simtit sau n-au simtit copiii in perioada asta pentru că esti vreun reprezentant al tuturor, a trecut vremea ta, stai în banca ta și taci, daca ai un plod nu inseamna ca ai dreptul sa vorbesti in numele tuturor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger