AcasăNewsUltimul mesaj lăsat de tatăl criminal din Alba fostei iubite, cu câteva...

Ultimul mesaj lăsat de tatăl criminal din Alba fostei iubite, cu câteva ore înainte de a-și ucide fiul și de a-și pune capăt zilelor / Motivul real care l-a împins la gestul extrem

criminalUltimul mesaj lăsat de tatăl criminal din Alba fostei iubite, cu câteva ore înainte de a-și ucide fiul și de a-și pune capăt zilelor / Motivul real care l-a împins la gestul extrem

Bărbatul în vârstă de 27 de ani care și-ar fi ucis fiul de numai un an, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, a lăsat un mesaj de adio fostei iubite, înainte de a comite gestul extrem.

”Bine. Iubito, nimeni nu te va putea înlocui vreodată, te iubesc și îți mulțumesc că m-ai iubit și schimbat. Înțeleg că ești mai fericită cu Thomas și respect asta. Îți cer să anulezi pensia alimentară ca să pot să îmi refac viața și să-mi reconstruiesc o familie pe care să o iubesc și să mă iubească. E tot ce mi-am dorit!”, a scris tatăl criminal.

Mama criminalului rupe tăcerea

Bărbatul ar fi vorbit și cu mama lui înainte să-și omoare copilul și să se sinucidă. Femeia spune că acesta era agitat și i-a implorat pe polițiști să spargă ușa apartamentului.

„Era acasă, era cu copilul, îi dădea să mănânce. Îl schimba, l-a spălat. Era puțin agitat. Doar pentru faptul că am observat eu, în timp ce îl schimba zicea: Tu ești al meu, tu vei fi doar al meu, tu ești copilul meu. Eu sunt tatăl tău”, a povestit femeia.

Mama bărbatului povestește că a discutat cu fiul ei chiar înainte să recurgă la gestul șocant. Mărturiile sale îi afundă și mai mult pe polițiști. Deși le-a spus să spargă ușa şi să intre peste bărbat în casă, agenții dădeau telefoane şi așteptau afară.

„M-a sunat de pe numărul mamei bebelușului, pe Whatsapp, cu audio, un domn. Zicea că: Noi suntem aici, sunăm la usă demult, nu răspunde nimeni. Eu le-am zis clar: Spargeți ușa, orice minut contează. De ce tot sunați, de ce dați telefoane? Deschideți ușa!”, povestește femeia.

Și fosta iubită avea gândul sinucigașe

Tatăl și-ar fi ucis bebelușul pentru că nu ar fi suportat ca fiul său să aibă o altă figură paternă. „A văzut-o pe ea cu un bărbat. I-a urmărit oarecum, filmându-i. Nu accepta să-i ia altcineva locul de tată. S-a dus și l-a întrebat, în engleză, pe bărbatul respectiv, ce are de gând cu copilul lui. Nu a primit niciun răspuns”, mai spune femeia.

Se pare că bărbatul avea gânduri sinucigașe încă din trecut, la fel și fosta iubită. Așa au ajuns să fie împreună. „S-au cunoscut pe o platformă de sinucigași. Spunea că s-au ajutat reciproc și că pentru el a fost în momentele acelea, și probabil și mai departe, persoana potrivită care l-a înțeles”, a mai povestit ea.

Scrisoare de adio pe rețelele de socializare

Bărbatul ar fi lăsat și o scrisoare de adio, pe o rețea de socializare. Acesta se plângea că fosta iubită l-a înlocuit cu un alt bărbat și că i-a furat posibilitatea de a petrece timp cu copilul său. La sfârșitul scrisorii bărbatul spunea că încă mai poate alege, însă din nefericire a ales greșit.

„Daaaa, mi-am pierdut familia. Am construit familia această din nimic dorind să ofer o viață mai bună de familie băiatului meu decât am avut eu și toate astea mi-au fost furate. Deși am greșit în trecut lucrez la mine de 7-8 luni pentru a schimbă la mine ce cred că am făcut greșit în familie, alegerile mele greșite.

Experiența în familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată, până când mi s-a furat posibilitatea să văd băiatul cum crește și se dezvoltă, mi s-a furat primul Crăciun al lui D. care puteam să îl petrec în familie, să petrec ziua mea de naștere de când s-a născut el în familie, revelionul, ziua lui de naștere și botezul băiatului de care nu am știut și nu am fost invitat pentru a nu îl ofensă pe A. care a manipulat-o pe față asta în nevoie să îi fie naș. Pentru ce? Pentru un telefon nou, un rotobil, câțiva lei și câteva plimbări cu mașina de către A. și C. C. care doreau să se răzbune pe mine? Acei oameni te-au plătit că să minți?

Nu poți să vezi că te manipulează și nu îi interesează de viitorul copilului nostru? Nu înțeleg cum persoanele astea care mi-au spus explicit că „îi doare în p*** de familia mea” asta însemnând C. și D. merită să fie cu băiatul meu mai mult decât mine, care în viață mea nu aș fi putut spune aceste lucruri. De ce ai făcut asta C.? De ce le dai la străini băiatul meu și viață de familie pe care eu mi- am dorit-o? De ce e mai important să fie golanul acela de A. la ziua băiatului meu decât eu că și tată?

Cine e bărbatul care împingea căruciorul hăitului meu? De ce nu am știut că i-ai dat o nouă figura paternă lui D.? T. S. din M.? Cum ai permis necunoscutul la acesta să fie în aceeași casă cu bebelușul meu? Ce știi despre el? De ce îți bați joc de băiatul meu? Nu am fost eu un tată suficient de bun, cine e acest bărbat? V-am întrebat „ce planuri de viitor aveți cu băiatul meu?” Și nu ați spus nimic. Eu țîn la familia mea, la băiatul meu dar de ce te lași manipulată de C. C.?

Cine e tatăl dacă îl întrebi pe D? Eu care îl văd câteva ore în weekend sau bărbatul ăla care îi împinge căruciorul zilnic și stă în aceeași casă cu el? De ce eu trebuie să îmi văd copilul pe care l- am dorit cu porția și necunoscutul ăla se preface că îmi iubește copilul doar că să primească ceva? Am crezut că dau bani pentru copil, nu că să îl întreții pe bărbatul ăla. Încă pot alege”, a scris bărbatul.

author avatar
Andreea Vlad
408 afisari

6 COMENTARII

  1. Cora Muntean: A trecut vremea Imnului pus în intersecții, acum polițiștii se luptă cu online-ul

    A, că în Alba Iulia un nebun și-a omorât copilul
    pentru că polițiștii au ezitat trei ore să intre în apartament,
    asta e doar din cauză că mama copilului,
    care nu era cu nebunul, nu le-a descris cu lux de amănunte ce face ăla acolo și în ce constă pericolul.
    „Și oricum copilul murise”, au conchis eroii și, din punctul lor de vedere, „case closed”.

    SECȚIA 1 POLIȚIE, REPETENTĂ LA MATERIA LEGE.

  2. Repetente sunt si multe femei din Romania pe post de iubite.Nu le mai plac cununia civila sau obligatiile familiale se vor emancipate si libere doar asa le invata la televizor.S-ar imperechea si cu un caine doar sa se simta bine.Daca acel copil avea o mama devotata si adevarata nu se ajungea la o asemenea nenorocire.

  3. hey there and thank you for your information – I have definitely picked up something new
    from right here. I did however expertise a few technical
    points using this website, since I experienced to reload the site a lot
    of times previous to I could get it to load properly.
    I had been wondering if your web host is OK? Not that I am
    complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your high-quality score if ads and marketing with Adwords.

    Well I am adding this RSS to my email and can look out for much
    more of your respective exciting content. Make sure you
    update this again soon. https://Mypresspage.com/story14524483/g4-capital

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger