AcasăNewsUltimul casting al PDL pentru Primaria Capitalei

Ultimul casting al PDL pentru Primaria Capitalei

Fortat sa decida repede pe cine arunca in cursa pentru primaria Capitalei, PDL incearca sa afle cine este pe placul bucurestenilor: Monica Macovei, Silviu Prigoana sau Adriean Videanu.

Silviu Prigoana, Monica Macovei si Adriean Videanu isi doresc amandoi sa reprezinte PDL-ul in cursa pentru Primaria Capitalei

Cei trei formeaza lista scurta, ramasa dupa ce pedelistii Liviu Negoita, Cristian Preda, Elena Udrea, Teodor Paleologu au fost la randul lor testati pe post de posibili candidati la localele bucurestene din acest an. Cum fiecare dintre cei trei “finalisti” reprezinta o anume tipologie, democratii au cerut un sondaj, pentru a vedea ce profil se potriveste mai bine cetatenilor Capitalei.

Povara deciziei atarna cel mai tare pe umerii Elenei Udrea, liderul PDL Bucuresti, despre care se spune ca este tentata sa mearga pe mana Monicai Macovei. Motivul: Macovei este perceputa de multi romani drept un model bun de urmat in lupta anticoruptie. Tot Udrea a afirmat insa si ca Silviu Prigoana sta foarte bine la capitolul incredere, prin urmare o decizie este greu de luat. Oricum, “castingul” intern trebuie sa se termine in martie, la sfarsitul acestei luni PDL fiind obligat sa-si nominalizeze candidatul.

author avatar
Simona Badulescu
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger