AcasăNewsUltimul cadou al sefei CNADNR pentru SRL-ul preferat

Ultimul cadou al sefei CNADNR pentru SRL-ul preferat

Marti, in ziua in care s-a zvonit ca Daniela Draghia va pleca de la carma CNADNR, aceasta a oferit 632.000 de euro firmei Ascot Engineering Service

Chiar in ziua in care s-a zvonit ca ar fi demisionat din fruntea CNADNR, directoarea Daniela Draghia a lansat rapid o licitatie cu firma preferata a institutiei si i-a oferit un „bonus” de despartire de 632.000 de euro.

Marti, in ziua in care s-a zvonit ca Daniela Draghia va pleca de la carma CNADNR, aceasta a oferit 632.000 de euro firmei Ascot Engineering Service

Ieri, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a atribuit un contract consistent firmei Ascot Engineering Service SRL, fara licitatie publica si fara alte batai de cap. Contractul in valoare de 632.425 euro este, de fapt, un act aditional la un alt contract, prin care societatea comerciala se angajeaza sa ofere consultanta si sfaturi pretioase specialistilor de la CNADNR.

Cu toate ca inaintea acestui act aditional au mai fost incheiate alte cinci, niciunul dintre acestea nu a fost facut public. Si totusi, nu faptul ca Daniela Draghia a semnat, pe picior de plecare, un act aditional care baga peste jumatate de milion de euro in „buzunarul” unei firme este interesant. Ci faptul ca firma Ascot Engineering Service este cea care, in urma cu doi ani, a fost suspectata de procurorii DNA ca ar fi masluit o licitatie cu CNANDR, pentru a pune mana pe un contract de trei milioane de euro. Firma de consultanta s-a infiintat, culmea, in timpul licitatiei, iar actionarii ei erau angajati ca si consultanti la… CNADNR.

author avatar
Narcis Voica
2.198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger