AcasăNewsUltimele vesti de la ANM: "De joi, vremea se amelioreaza semnificativ. Sunt...

Ultimele vesti de la ANM: „De joi, vremea se amelioreaza semnificativ. Sunt probleme cu zapada deja depusa!”

Desi sase judete din sud-estul tarii se afla sub atentionare cod rosu de viscol si ninsori, reprezentantii ANM ne asigura ca viscolul de miercuri este de o intensitate mai scazuta decat cel care a avut loc weekendul trecut.

Reprezentantii ANM sustin ca se asteapta ca, in punctul culminant al viscolului de miercuri, in zonele aflate sub atentionare cod rosu, sa ninga atat de mult incat sa se depuna un strat de zapada de 30-40 de centimetri.

Teoretic o asemenea cantitate nu ar trebui sa puna mari probleme, mai ales in conditiile in care codul rosu vizeaza mai ales vantul extrem de puternic, insa reprezentantii ANM sustin ca mari probleme creaza zapada depusa in weekend si care nu a fost ridicata sau inlaturata de autoritati.

Codul rosu de viscol ia sfarsit la ora 22.00, iar ultimele informatii venite din partea ANM arata ca de joi vom avea parte de o ameliorare semnificativa a conditiilor meteorologice. Va mai ninge doar in extremitatea estica a tarii, iar in anumite zone sunt asteptate, deja, temperaturi pozitive.

author avatar
Cristi Ionita
326 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger