AcasăNewsUltimele imagini cu masina in care s-ar fi aflat Condrea (VIDEO)

Ultimele imagini cu masina in care s-ar fi aflat Condrea (VIDEO)

Opelul la volanul caruia s-ar fi aflat Dan Condrea, afaceristul care patrona Hexi Pharma, firma aflata in plin scandal al dezinfectantilor, a fost surprins, seara trecuta, de camerele de supraveghere montate intr-o intersectie din Corbeanca.

In imaginile facute publice in jurul pranzului de cancan.ro sunt prezentate cateva instantanee cu masina tatalui lui Condrea, autovehicul pe care oamenii legii presupun ca ar fi fost condus de patronul firmei amintite. Unele sunt surprinse la ora 18 si 23 de minute, iar altele 5 minute mai tarziu, dupa cum se poate observa urmarind ora marcata pe imagini.

Pana la proba contrarie se poate vorbi, asadar, despre ultimele cadre cu afaceristul in viata, avand in vedere ca masina respectiva, inmatriculata pe numele lui Condrea Sr, s-a izbit violent de un copac alfat pe marginea carosabilului, pe drumul ce leaga localitatile ilfovene Corbeanca si Buftea, cu putine minute inainte de ora 19.

Ancheta in privinta accidentului rutier de seara trecuta e in plina desfasurare, cercetarile fiind facute de catre procurori ai Parchetului General. Tot azi s-a facut si necripsia soferului, urmand  a se astepta rezultatul testului ADN care sa certifice identitatea barbatului. Va reamintim ca misterul in jurul mortii afaceristului este adancit de faptul ca barbatul aflat la volan- identificat doar de fosta sotie, dar si dupa o serie de acte aflate in masina- a fost pur si simplu desfigurat in urma impactului cu pomul.

[youtube]MT9lQfqg8hM[/youtube]

sursa foto/video: captura cancan.ro

388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger