AcasăNewsUltimele imagini cu Camelia Tişe. Femeia, răpusă de malarie după o vacanță...

Ultimele imagini cu Camelia Tişe. Femeia, răpusă de malarie după o vacanță în Zanzibar – VIDEO

sursa foto: captură video Observator/Antena1

Cazul morții Cameliei Tișe, fosta soție a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, i-a cutremurat pe apropiații femeii, care a sfârșit la doar 47 de ani. A fost găsită fără suflare luni, în apartamentul său din Cluj, iar decesul său a fost învăluit, în primă fază, în mister.

Apar informații noi, dar și imagini cu Camelia Tișe, în timpul vacanței petrecute în Africa.
Camelia Tişe – fosta soţie a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe, și fina primarului clujean Emil Boc – ar fi murit de malarie.

Femeia în vârstă de 47 de ani se întorsese de două săptămâni din Zanzibar. S-ar fi simțit rău, dar cum ar fi confundat simptomele bolii cu o răceală, nu s-ar fi dus la doctor.

Ultimele imagini cu Camelia Tişe, în timpul vacanței

Observator a prezentat ultimele imagini cu Camelia Tişe, în timpul vacanţei din Tanzania şi Zanzibar. Femeia apare zâmbitoare, în timp ce explorează insula alături de localnici.

Nimeni nu avea să prevadă ce avea să se întâmple. Femeia a fost găsită fără suflare luni, în apartamentul ei din Cluj, de către menajeră. A fost alertată poliția și s-a deschis o anchetă pentru a se afla ce anume s-a întâmplat și cum a sfârșit femeia, notar public de profesie.

Ea s-a întors din vacanța exotică pe 26 ianuarie, iar potrivit unor surse ale Observator, ar fi murit încă de duminică. Camelia Tişe a fost găsită decedată în prima zi a acestei săptămâni, în 5 februarie. Medicii legiști au stabilit cauza decesului ca fiind infecţie cu malarie în formă severă.

Florescu: „Malaria severă e o boală extrem de serioasă”

Cel mai probabil, femeia nu s-a gândit că poate suferi de o boală atât de gravă. Mai ales că boala are, la început, simptome asemănătoare unei răceli – frisoare, dureri de cap, o stare de moleșeală. Din păcate, dacă nu se ajunge la medic, pentru administrarea de tratament, simptomele în cazul malariei se pot agrava, existând riscul să fie afectate organe vitale.

Malaria severă e o boală extrem de serioasă, sunt afectate toate organele vitale începând de la creier până la plămâni, rinichi, ficat” – a explicat Simin-Aysel Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecţoase Victor Babeş din Bucureşti.

Soţia primarului Emil Boc, naşa de cununie a familiei Tişe, a postat un mesaj de suflet, pe Facebook, după ce s-a aflat că fina sa, Camelia, a pierit. „M-ai sunat din Africa, de ziua mea, exact acum două săptămâni. Ne-am promis să ne vedem la o cafea după ce te întorci. N-a mai fost să fie.”, a scris aceasta.

author avatar
Andrei Coman
809 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce mama naibii sa cauti in Zanzibar??? Daca tii neaparat fa o vizita mai ieftina pana in Zabrautzi Ferentari si vezi cum e in Zanzibar. Si nici nu dai coltzul.

  2. ” pe Facebook….M-ai sunat din Africa,.. ”

    -nu credem ca „dincolo” este disponibil FB….
    fenomenul FB nu e decat alta manifestare a halucinatziei colective ce a cuprins Planeta,
    „reteaua sociala” e Matrix in stare incipienta.

    • „reteaua sociala” e Matrix in stare incipienta.”
      Te contrazic prietene, nu e Matrix, e prostie in stare pura !!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger