AcasăNewsUltimele detalii despre Dosarul Transferurilor: Borcea a fost vizitat de fosta si...

Ultimele detalii despre Dosarul Transferurilor: Borcea a fost vizitat de fosta si de actuala sotie; tatal lui Mihai Stoica a ajuns la spital!

Cei opt inculpati din ultramediatizatul Dosar al Transferurilor au fost condamnati la inchisoare cu executare, spre surprinderea multora.

Ultimele informatii arata ca patru dintre inculpati, respectiv Mihai Stoica, Jean Padureanu, George Copos si Gica Popescu au fost incarcerati in aceasta seara la Penitenciarul Rahova.

Jean Padureanu a fost transportat la Rahova direct de pe patul de la Spitalul Elias, in timp ce Mihai Stoica a fost luat de politisti pe sus, fiind ultimul inculpat ridicat de oamenii legii.

Mihai Stoica a cedat nervos in momentul in care a aflat verdictul. Iar seara managerului general a fost cu atat mai dificila daca luam in calcul ca tatal sau a fost transportat de urgenta la spital, acesta suferind un atac cerebral, dupa ce a aflat ca fiul sau va ajunge dupa gratii.

Victor Becali, Ioan Becali si Cristi Borcea sunt incarcerati, momentan, la IPJ Constanta, urmand a fi transportati ulterior la Penitenciarul Poarta Alba. Gigi Netoiu a fost incarcerat la Craiova.

Borcea a fost vizitat, deja, atat de Alina, actuala sa sotie, cat si de Mihaela, fosta sa sotie, ambele afirmandu-si sustinerea fata de afacerist in aceste momente extrem de dificile.

Sentintele anuntate in Dosarul Transferurilor:

George Copos (61 de ani) – 3 ani si 8 luni cu executare

Mihai Stoica (49 de ani) – 3 ani si 6 luni cu executare

Cristi Borcea (44 de ani) – 6 ani si 4 luni cu executare

Ioan Becali (61 de ani) – 6 ani si 4 luni cu executare

Victor Becali (53 de ani) – 4 ani si 8 luni cu executare

Jean Padureanu (78 de ani) – 3 ani si 4 luni cu executare

Gica Popescu (47 de ani) – 3 ani, o luna si 10 zile cu executare

Gigi Netoiu (55 de ani) – 3 ani si 4 luni cu executare

Pentru ca au peste 60 de ani fiecare, George Copos, Ioan Becali si Jean Padureanu vor efectua jumatate din sentinta. Astfel, Copos va efectua un an si 10 luni de inchisoare, Ioan Becali va efectua trei ani si doua luni de inchisoare, iar Padureanu va efectua un an si opt luni. Toti cei opt inculpati au posibilitatea sa solicite eliberarea conditionata dupa ce au efectuat cate o treime si sentinta.

author avatar
Cristi Ionita
850 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger