AcasăNewsUltima solutie, inca o Revolutie!

Ultima solutie, inca o Revolutie!

Intr-o societate marcata de pornirile revolutionare ale jurnalistilor, trecerea ofiterilor MAI in randurile partizanilor e fix ce lipsea Romaniei. Si, totusi, avem parte si de asa ceva. Semnalul nemultumirii politistilor vine din Moldova, iar contrar primelor impresii oamenii legii nu sunt mahniti din motive financiare, ci pur si simplu nu mai suporta halul in care a ajuns tara.

Hitul anului 2019 in Politia Romana

Da, e adevarat, politistilor li s-a aplecat de atata coruptie in Romania, vor o alta clasa politica! A, nu v-am spus ca, pentru ei, corupt e politicianul, nu si colegul care pune botul la doua sutici primite de la interlopul pe care-l protejeaza cu ravna si constiinciozitate?!

Amuzanta, dar si cat se poate de grava, in acelasi timp, initiativa „gaborilor” nemteni de a se juca pe Facebook de-a revolutia. Ca, practic, prin textul postat, ei fix asta indeamna populatia sa faca. O noua revolutie!

Sub un prim mesaj aparent inofensiv, „nu-i asa de greu sa-si formeze poporul roman o alta clasa politica. Trebuie doar sa vrea!”, luptatorii cu trese pe umeri trec in revista problemele cu care se confrunta Romania cu aceeasi minutiozitate cu care completeaza procesele verbale de amenzi date precupetelor ce saracesc bugetul tarii. „(…) Cum au evoluat gruparile interlope de-alungul anilor si cum s-a ajuns in situatia de acum cand indivizi periculosi sunt scosi, legal, din inchisori? Dupa «Revolutie» s-a dat liber la plecat din tara, multi infractori s-au intors cu bani si au cumparat politicieni, politisti, procurori, judecatori, saraci la vremea aia, care s-au bucurat ca-si pot rotunji substantial veniturile. Multa vreme s-a mers asa, cu spagi si trafic de influenta, cu ilegalitati in ambele tabere. La un moment dat, fenomenul a fost scapat de sub control, interlopii au prins puteri, au inceput sa se zburleasca la spagari si sa-i santajeze, cancerul s-a extins in intreaga societate. Grupurile s-au unit in grupari la nivel national, au prins de bot maharii de la putere, prea prosti, orgoliosi si flamanzi ca sa reziste si sa refuze favorurile oferite”. Politistii din Neamt i-au pus pe lista neagra si pe jurnalisti, ca nici astia nu se deosebesc de politicienii corupti, zic ei: „Nu trebuie sa uitam de partea din presa care a sustinut si promovat aceste aspecte, ba chiar plangea, alaturi de politicieni, politisti etc la capataiul vreunui interlop mort la datorie. Flagelul e la nivel national si pentru ca poporul a dormit si doarme in nadragi! Daca vrem sa salvam Romania, inca se mai poate, trebuie pornita o rascoala, nu cu pari si furci, cu voturi si spirit civic, cu priviri ridicate din pamant, cu proteste si vorbe rostite liber”.

Ca o dovada a curajului si spiritului revolutionar, politistii din judetul Neamt arata, printre randuri, ca isi insusesc imboldul din finalul postarii: „vorbe rostite liber”. Ei au vorbit deja, oferindu-le romanilor solutia salvatoaere: „Trebuie pornita o rascoala!”.

Nu-mi plac conexiunile fortate, dar doamna ministru Carmen Dan o fi la curent cu pregatirile ce par a se pun la cale in MAI?

author avatar
Nicholas Cezar
785 afisari

6 COMENTARII

  1. Pai normal dupa miscarea asta care au facut-o astia de la putere cu Recursul compensatoriu ca sa umple tara de criminali si talhari si la nivelul de jos, nu numai acolo sus in Parlament, si la astia de la politie li s-a luat sa ii tot aresteze si sa fie eliberati aproape imediat

  2. Politia romana, un SRL cu actionari majoritari Godina si Coarna…De ce nu-i bantuie pe ei grija ca romanii sunt cei mai neincrezatori in „necorupta si multpotenta” grija fata de cetatean? Cum de n-au observat ei ca la noi sunt cele mai multe infractiuni nesesizate organului, de la violuri, la spargeri de locuinte, la tulburarea linistii publice, atentatele la pudoare, loviri si alte violente, ca de furturi din buzunare nici nu mai spun?! Se mira lumea ca e romanul plangator la moaste…Pai, unde?! Ca, daca chemi politia, oricat de „vatamat” ai fi, risti o amenda, sau, mai rau, sa te transforme in faptuitor cu agresorul real pe post de denuntator…Credeti ca procurorii aia au lucrat singuri, ca s-au sfiit gaborii sa participa la un pic de tortionarime, uitati-va la Ploiesti, vocatia de sluga militieneasca le iese prin pori…Si baronii locali ar fi crescut mari fara complicitatea militiei judetene, ca sunt toti un neam, cu cozile innodate de nu-i mai deosebesti?! In cazul de la Medias as fi asteptat o analiza de caz, profesionista, sa ni se explice cum de a ramas nesupravegheat un om eliberat conditionat, unde era probatiunea, unde pandea din boascheti sectoristul, ca se stia despre dusmania dintre gasti, moartea a fost anuntata…In schimb, pe ei ii macina grija de „coruptii politici”, pai, parca o lamurisem, e vorba de „siguranta cetateanului”, ca ne spuse presul si de asta ar tebui sa se ocupe, numai ca militianul roman s-a obisnuit sluga la doi stapani, la securitate si la procuror si singur, devine capiu…
    P.S. Mai degraba intra Soricul in politica, ca, daca tot l-au respins la barou si concurenta pe camatarie e mare…

  3. Ma angajez sa fiu liderul spiritual al răscoalei. Cu un simt deosebit ca simt când un dildo e în priza, am pus primul piciorul în șa și am spus când a fost polițistul moldovean înjunghiat pe peron ca politia merita dacă nu giaca antiglont măcar giaca anticutit. Acum toată politia iese cu aceste gecute pe strada sau dorm cu ele. Am fost primul când politia a aruncat cu beretele de zburau caca OZN urile alea care zboară în unghiuri drepte zicând Ieși afara javra ordinara! Cu privire la chioru dezmantuitorul. Am strigat cu ei! Dar răscoala începe din interior cu schimbarea politie judiciare din Dna corupte cu schimbarea ciumefetilor de câmpie din IGP, prin rotirea sau întărirea politiei de la tara prin găsirea tuturor microfoanelor din prizdele lui tanti Dan
    Pana pleacă.Prin schimbare se face schimbare.

  4. Niciodată sa nu uitam ca ce politia arestează sau Interpol mafia eliberează și asta ma face mereu sa trec cu vederea escapadele aventuroasae ale politiei. E oameni și ei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger