AcasăNewsUltima probă la Bac a început. Ce discipline au putut alege absolvenții...

Ultima probă la Bac a început. Ce discipline au putut alege absolvenții și când apar rezultatele

Ultima probă scrisă din această sesiune, testul la alegere al profilului şi specializării, a început în această dimineață de la la ora 09:00.

Sursa foto: Twitter

Peste 136.000 de candidaţi, 116.316 din promoţia curentă şi 19.771 din promoţiile anterioare, s-au înscris pentru a susţine prima sesiune a examenului.

Absolvenții de liceu de profil real și profil pedagogic au putut să opteze, pentru ultima probă, între disciplinele următoare: Geografie, cea mai abordată dintre toate, Logică și Argumentare, Sociologie, Filosofie, Economie, și Psihologie. În schimb, absolvenții de profil real au putut să aleagă între Fizică, Biologie, Chimie, Informatică.

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 8 iulie, până la ora 12:00. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-16:00. Rezultatele finale, de după rezolvarea contestațiilor depuse, vor fi făcute publice pe 13 iulie.
Accesul candidaţilor în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger