AcasăNewsUltima proba de foc la BAC-ul de toamna 2011: Vezi subiectele la...

Ultima proba de foc la BAC-ul de toamna 2011: Vezi subiectele la fizica si biologie!

Ultima proba de foc pentru absolventii de liceu! Peste 60 de mii de elevi au sustinut astazi proba scrisa, la alegere, in functie de profil si specializare. Tinerii au avut la dispozitie trei ore pentru rezolvarea subiectelor. Mai mult de jumatate dintre elevi au dat foile goale si au parasit salile de examen dupa o ora si jumatate, potrivit inspectorilor scolari.

La fizica, elevii au avut de raspuns la patru subiecte. Prima parte le verifica cunostintele de mecanica. Primul subiect avea cinci intrebari grila, iar la subiectul doi si trei elevii au avut de rezolvat cate o problema. Partea a doua viza cunostinte de termodinamica, partea a treia facea referire la producerea si utilizarea curentului continuu, iar partea a patra verifica cunostintele de optica.
La proba de biologie, elevii au avut de rezolvat trei subiecte, a cate 30 de puncte fiecare, potrivit Realitatea TV.

La primul subiect candidatii trebuiau sa completeze un enunt, sa dea exemplu de doua grupe de animale, sa incercuiasca variantele corecte de raspuns si sa raspunda cu fals sau adevarat.

La subiectul al doilea si al treilea, elevii au avut de rezolvat cate doua subpuncte, fiecare dintre acestea avand mai multe cerinte.

Rezultatele vor fi afisate pe 4 septembrie.

Subiectele la fizica si biologie pot fi vazute in galeria foto de mai jos:

[nggallery id=139]


785 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger