AcasăNewsULTIMA ORĂ. Veste șocantă! Cunoscutul designer Stephan Pelger, găsit mort

ULTIMA ORĂ. Veste șocantă! Cunoscutul designer Stephan Pelger, găsit mort

sursa foto: Facebook/Pelger Stephan

O veste care a picat ca un trăsnet asupra lumii modei și a showbiz-ului autohton. Stephan Pelger – un nume cunoscut în sfera fashion-ului din România – a murit.

Potrivit primelor date, Stephan Pelger a fost găsit fără suflare, în locuință, de către un vecin, conform spynews.ro. Designerul avea doar 44 de ani.

La fața locului au intervenit autoritățile – polițiștii urmând să facă cercetări pentru a stabili exact cum și-a găsit sfârșitul Stephan Pelger. Trupul fără viață al cunoscutului om de modă a fost preluat de către cei de la Medicină Legală, urmând să se facă o necropsie. Se pare că designerul ar fi ales să recurgă la un gest necugetat, pentru a-și încheia socotelile cu viața.

Primele detalii de la Poliție

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, au transmis oamenii legii.

Recent, Stephan Pelger postase pe pagina sa de Facebook un mesaj în care scria că îi este „foarte dor”, de tatăl său, care a încetat din viață.

Iată postarea datând din 6 iunie:


La această postare au început să curgă mesajele de regret și condoleanțe, după ce s-a aflat că Stephan Pelger a murit.

author avatar
Andrei Coman
473 afisari

4 COMENTARII

  1. Ciudata lume a tinerilor care se ocupa cu asa ceva. Toti au depresie, toti sint cool, etc, etc !! Solutia= la munca cu voi !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger