AcasăNewsUltima oră: vatman ÎMPUȘCAT în trafic, în Capitală! Polițiștii sunt pe urmele...

Ultima oră: vatman ÎMPUȘCAT în trafic, în Capitală! Polițiștii sunt pe urmele pistolarului

vatman impuscat

Incident șocant petrecut acum puțin timp în Capitală. Șoferul unui bolid de lux a scos pistolul și a tras în plin trafic în conducătorul unui tramvai de pe linia 25.

În jurul orei 10 dimineața, în Capitală a avut loc un incident șocant, care a înspăimântat pasagerii unui tramvai, dar și trecătorii. Conform informațiilor transmise de Antena 3, un individ aflat într-o mașină roșie, marca BMW, a tras cu pistolul în vatmanul unui tramvai și a dispărut de la fața locului.

Incidentul a avut loc la stația Bacovia, de pe Șoseaua Giurgiului din sectorul 4.

foto: capturi antena3.ro

Agresorul a folosit un pistol cu bile

Nu se știe deocamdată care a fost motivul agresiunii. Din din primele informații ar fi vorba de o acțiune tip „vigilante”, individul fiind probabil enervat că vatmanul a închis ușile tramvaiului chiar în fața unui cetățean care dorea să urce.

Agresorul a folosit un pistol cu bile, iar vatmanul, deși lovit în zona umărului, nu a fost rănit și a decis să continue activitatea până la sfârșitul programului. Poliția îl caută în acest moment pe „pistolar”. Un dosar penal urmează să fie deschis în acest caz. Agenții fac cercetări acum la fața locului.

author avatar
Andreea Vlad
659 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger