AcasăNewsULTIMA ORĂ: Șeful DSP Ilfov și-ar fi dat demisia

ULTIMA ORĂ: Șeful DSP Ilfov și-ar fi dat demisia

sursa foto: capital.ro

O informație de ultimă oră apare în cazul ce a ajuns să fie cunoscut în presă drept „azilele groazei”.

Șeful DSP Ilfov și-ar fi dat demisia. Decizia a fost luată după o întâlnire cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, transmite digi24.ro.

Despre acest gest pe care l-ar fi făcut șeful Direcției de Sănătate Publică Ilfov s-a aflat la doar o zi după ce premierul Ciolacu a avut o întâlnire de lucru cu mai mulți miniștri, inclusiv cel al Muncii, Marius Budăi, și al Sănătății, Alexandru Rafila.

Vreau să fiu foarte clar, nu am nicio milă pentru ticăloșii care au creat aceste azile ale groazei, iar faptul că așa ceva a fost posibil ne arată un singur lucru: avem de-a face cu o problemă de fond, o problemă de sistem, un sistem corupt și inert. Acesta este adevărul.

La fel ca și dumneavoastră, am văzut infractori, sunt peste tot în lume, asemenea ticăloși, asemenea cruzime, oameni dezumanizați total. Cred că nimeni nu era pregătit pentru așa ceva. La fel, să vedem funcționari publici complici care, în loc să fie de partea acestor oameni, s-au vândut acestor ticăloși”, a declarat premierul Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
254 afisari

3 COMENTARII

  1. Asa ar fi normal . Pe masura ce trec orele, situatia se inrautateste, sefii din sistem ies in publi si vorbesc, sau ar trebui sa spuna ce se intimpla . Dar, vorbe -n vint, aiureli, chiar fraze inepte, slabe de continul, prostie cu carul, incapabilitati ! Tara e la pamint, condusa de oameni total nepregatiti, aiuritor cit sint de prosti, niste neica nimeni ! Ce sa conduca domnilor astea, nu-s in stare nici un carut de butelie !!? Esalonul doi politic, Directiile si agentiile sint conduse de oameni intepeniti de prostie cu apucaturi de hoti ginguriti si mincnosi de caltate . Trebuie o masura radicala, de la temelie, dar cred ca mai ramin 2-3 pe acolo . Ruina dlor, afara-i vopsit gardul si inauntru Incapabilitatea si Prostia !!!

  2. Chiolacu Marcel, tu ar trebui sa platesti pt astea, tu si dnul gheneral dr anterior tie !!! Vai de mama voastra, politruci de doi lei !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger