AcasăNewsULTIMA ORĂ! Sediul BNR, evacuat. Degajări de fum! - VIDEO

ULTIMA ORĂ! Sediul BNR, evacuat. Degajări de fum! – VIDEO

Pompierii au intrat în alertă și se fac verificări în interiorul clădirii în care se află sediul băncii centrale!

UPDATE: S-au aflat primele detalii de la ISU București-Ilfov.

Intervenim ca urmare a unei sesizări privind degajare de fum la sediul BNR. Din informațiile preliminare rezulta că în urma unei întreruperi în alimentarea cu energie electrică în zona respectivă, la sediul BNR au pornit generatoarele de curent, care au eliberat emisii de gaze (fum)”, transmite ISU.

Din primele informații, nu sunt persoane rănite. Personalul din incinta clădirii a fost evacuat, ca măsură preventivă. Iar pompierii fac verificări în spațiile interioare ale sediului instituției.

O informație de ultim moment indică faptul că sediul Băncii Naționale a României (BNR) a fost evacuat, potrivit stiripesurse.ro.

Totul s-ar fi întâmplat după ce curentul din instituție s-a oprit, iar generatoarele au intrat în funcțiune. Așa ar fi apărut degajări de fum.

Revenim cu detalii!

author avatar
Andrei Coman
295 afisari

6 COMENTARII

  1. GENERATOARELE DIESEL 1-2 de max 500-1000 KW nu-s plasate in cladirea BNR ci intr-o cladire anexa ,nu se amolaseaza la subsol generatoare electrice cuplate cu motoare termice !.
    In mod normal lunar asemenea generatoare se pornesc de proba ,iar probele se fac de catre personalul autorizat !, concluzia este ca in BNR ORDINEA SI SIGURANTA SUNT ALEATORII !.
    DE REGULA CAND IN CLADIRI ALE STATULUI DE MARE IMPORTANTA APARE DIN SENIN UN FOC ,ALA ESTE PUS CA SA ACOPERE NISTE NELEGIUIRI.
    EVACUAREA UNEI BANCI NATIONALE IN CONDITII DE PACE ESTE O DOVADA CLARA DE INSECURITATE ,DE IRESPONSABILITATE.

  2. vrajeala. e scumpa tare incalzirea unei asemenea cladiri si se incalzesc punând pe foc bancnote ca au de unde la asa inflatie.
    semn ca banii electronici vor sa ia locul celor fizici, pe hartie.

  3. Vai Guvernatorul a aprins perdelele cand se uita pe gamul bancii la prosti si fuma ,spune fosila Vasilescu Eu daca as fuma m-as duce unde vad scapari de gaz Ce foc de artificii as crea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger