AcasăNewsULTIMA ORĂ. Radu Mazăre a aflat hotărârea instanței! Ce a decis Judecătoria,...

ULTIMA ORĂ. Radu Mazăre a aflat hotărârea instanței! Ce a decis Judecătoria, după ce fostul primar ceruse eliberarea condiționată

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, vrea să redevină un om liber. Motiv pentru care a făcut cerere de eliberare condiționată.

Iar miercuri, 17 aprilie, fostul edil al Constanței a aflat ce a decis instanța cu privire la cererea sa privind eliberarea condiționată din penitenciar.

Mai exact, Judecătoria Sectorului 4 a respins miercuri cererea de liberare condiţionată formulată de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, potrivit G4Media.

Decizia nu este definitivă

Decizia nu este definitivă, astfel că poate fi contestată în trei zile.

„În baza art. 587 alin. (2) C.proc.pen. raportat la art. 59 C.pen. din 1969 cu aplicarea art. 5 alin. (1) C.pen. respinge cererea de liberare condiţionată formulată de petentul-condamnat MAZĂRE RADU ȘTEFAN, în prezent deţinut în Penitenciarul București-Jilava, ca neîntemeiată. În temeiul art. 587 alin. (2) din C.proc.pen., fixează termen de reiterare de 9 luni, care va curge de la rămânerea definitivă a prezentei sentințe, după expirarea căruia propunerea sau cererea va putea fi reînnoită. În baza art. 275 alin. (2) C.proc.pen. obligă petentul-condamnat la plata către stat a sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu drept de contestație în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților prin intermediul grefei instanței astăzi, 17.04.2024”, se precizează în minuta de ședință.

Pedeapsă de 9 ani

Judecătoria Sectorului 4 era aşteptată să se pronunţe miercuri în legătură cu cererea de eliberare condiţionată formulată de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre.

Primul termen în dosar a fost în 19 martie, iar, în 9 aprilie, pronunţarea a fost amânată pentru 17 aprilie, amintește news.ro. Radu Mazăre are de executat o pedeapsă de 9 ani de închisoare, în urma contopirii a două pedepse definitive primite de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, una de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi alta de cinci ani de închisoare, în dosarul Polaris, potrivit aceleiași surse.

author avatar
Andrei Coman
634 afisari

2 COMENTARII

  1. Pe violatori ii lasă in libertate și pe criminali sub control judiciar .
    Bine că il ține pe Mazăre inchis, halal justiție !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger