AcasăNewsLuiza ar putea fi în viață; Poliția este în drum spre ea

Luiza ar putea fi în viață; Poliția este în drum spre ea

Mama Luizei Melencu, fata dispărută la Caracal și despre care Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o, a primit marţi, 30 iulie, un mesaj potrivit căruia fiica sa este încă în viaţă.

Foto Facebook

Femeia a sunat la 112 şi a plecat împreună cu Poliţia spre adresa indicată.

UPDATE: Informația s-a dovedit a fi falsă. La adresa indicată, poliţiştii nu au găsit-o pe Luiza Melencu, ci au dat peste un bărbat. Acesta le-a spus polițiștilor că voia doar s-o ajute pe mamă cu informaţii.

Situația este și mai gravă cu cât individul care a făcut acest gest este nimeni altul decât cel care a postat, zilele trecute, un video pe Youtube în care-l lăuda pe criminalul Gheorghe Dincă pentru faptele comise.

https://youtu.be/6rejkTp1loE

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
3.148 afisari

5 COMENTARII

  1. Îi trebuie o bataie crăncenă acestui IDIOT! Vorba buna are limitele ei,la babuini de genul ăstuia merge doar mardeala!

  2. Atunci proastele alea care spuneau ca e pe felii in frigider sa-mi cantareasca pelicanu cu gusa dintre picioare cu limba si sa-mi spuna cat peste mananca mananca mai mulr cacormoranu de are gusa asa de mare ! ?

  3. Apoi cer repunerea tuturor in functii si demiterea inclusiv ministru sefi politie si sts si demiterea lor pentru greseala.

  4. Mbha voi stiti ce a facut Maximilian?
    Prima dupa revolta Franti la 879,iacobinul revolutionar Maximilian de Robespierre a zis :Ascutiti bine ghilotina avem multe capete de nobili de decapitasi a inceput cu Ludovic xvl si
    cand s-a tocit nitel ghilotina si nobilii au disparut a zis sa dezgroape si nobilii morti cu pana la trei generatii sa le taie si lor caoetele… Si a tot taiat la capete betu Maximilian pana cand a ajuns sa-si taie si el capu…

  5. Asa si astia nici bine demisi pusi in functie si demisi dupa 5 min.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger