AcasăNewsUPDATE. Ludovic Orban, audiat la DNA/Ce a declarat după ce a dat...

UPDATE. Ludovic Orban, audiat la DNA/Ce a declarat după ce a dat ochii cu procurorii – VIDEO

ludovic orbanCe pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban. Jandarmii au identificat patru bătăuși

Ludovic Orban a ajuns miercuri la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Fostul premier a dat ochii cu procurorii.

UPDATE: La ieșirea de la DNA, Ludovic Orban a spus – în fața presei – că a dat o declarație în calitate de martor. „Nu am avut absolut niciun fel de legătură cu derularea achiziției, cu partenerii achiziției. Eu am participat la inaugurarea unei linii de producție, la invitația ministrului Economiei și Energiei și am salutat (…) că începem să producem măști FPP 3 (…) în momentul respectiv era o criză gravă”, a afirmat acesta în fața jurnaliștilor.

„Am dat toate informațiile care mi s-au solicitat cu privire la această anchetă care se derulează. Dacă mi se mai solicită, evident că voi da în continuare orice fel de informații”, a mai spus fostul premier Orban.


 

Fostul șef al Guvernului, actualmente lider al partidului Forța Dreptei, urmează să fie audiat în dosarul Romarm. Potrivit Antena3, Ludovic Orban a fost chemat la audieri ca martor.
E vorba de dosarul privind achiziții din timpul pandemiei.

De altfel, în urmă cu aproximativ o lună, acesta spunea că nimeni nu l-a informat că ar exista probleme legate de achiziţiile făcute în contextul pandemiei de COVID.

„Nu am avut nicio informaţie despre nicio ilegalitate care să se fi petrecut în mandatul meu de premier în ceea ce priveşte procedurile de achiziţie, cu atât mai puţin de la această entitate, Romarm. Dacă aş fi avut cel mai mic element, să fi primit o informare din partea serviciilor sau să fi primit o informare, de exemplu, din partea directorului UPS Dragomireşti. Nu am primit nicio informare legată despre vreo ilegalitate cu privire la activitatea directorului general al Romarm”, a declarat Orban, citat de romaniatv.net.

Știre în curs de actualizare!

author avatar
Andrei Coman
1.044 afisari

12 COMENTARII

  1. Asta a distrus facturile la energie pt toti si oameni si firme ne a bagat in faliment ,sa spuna la ordinul cui si pt cine a lucrat sa duca banii romanilor?? Facator de nimic toata viata somer.

  2. PANMDEMIA A FOST VACA DE MULS PENTRU ANUMITE PERSOANE AU INVARTIT MILIOANE DE EURO AFACERI CU STATUL…ALTII VAI DE MAMA LOR MUREAU PRIN SPITALE
    VACCINELE AU FOST O MARE AFACERE SI ALEA…CEI CARE S-AU IMBOGATIT AU FOST OAMENII BRUXELLULUI…INTERLOPII…MAFIOTII

  3. L-a mancat in freza cu „pensiile speciale”. Dobitocul crede a tanti M(UE) il scapa de mititica.
    10 ani la racoare are timp sa se tot gandeasca la Europa.

  4. Ticalosul asta ne-a pus pe butuci munca si buzunarele cu gazul si energia.O vipera bolsevico securista sustinut de pilele din ziare si televiziuni.

  5. Da’ SoCatzu,SoCatzuuu n-a facut nimic ? Sau Arahat si ceilalti Hooooti,toti sub inaltul patronaj al Esuatului ? Care zicea ca Guvernul meu lucreazaaa biiine si prin America se tot lauda… . Sau el nu e depe aici,e doar in trecere in drum spre Acropole,Mutancamon,Tenerife,Miami,San Francisco,New York,Singapooore ?

  6. Bai mandolina, bai dobitokule tampit, sa iti cada toti dintii din gura, bai politrukul lui peste prajit !! Mai stii cum ziceai in martie 2020: Stati linistiti, avem de toate !! Dar ai uitat sa zici ca asta se referea numai la casta ta de sekurici ordinari cu ochii cam prea albastrii, asa cum un sekurici ratat esti si tu, stie toate lumea, bai pakaliciule de Bukale !! Huo, ai intinat sfintele idealuri ale tefelimii naziste-globaliste din sudanistan, afara cu tine din colonia esuata, meriti sa stai toata ziua si toata noaptea numai in Insulele Bahamas, tot timpul la 35 de grade, sa nu stii niciodata ce e aceea frig si iarna, numai la soare sa te parjolesti tot timpul, bai limbrikule ambulant 🙂

  7. Lucovide, probleme mă? Nu ai mai sărit în piață? Ți-a venit rândul la DNA, că prea ai tot fost ocolit? Cumva s-a schimbat garda și trebuie să dați seamă, voi, cei din guvernul tău de tristă amintire? ATENȚIE, se închid ușile DNA. Urmează Câțu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger