AcasăNewsUPDATE. Ludovic Orban, audiat la DNA/Ce a declarat după ce a dat...

UPDATE. Ludovic Orban, audiat la DNA/Ce a declarat după ce a dat ochii cu procurorii – VIDEO

ludovic orbanCe pedepse au primit protestatarii AUR care l-au agresat pe Ludovic Orban. Jandarmii au identificat patru bătăuși

Ludovic Orban a ajuns miercuri la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Fostul premier a dat ochii cu procurorii.

UPDATE: La ieșirea de la DNA, Ludovic Orban a spus – în fața presei – că a dat o declarație în calitate de martor. „Nu am avut absolut niciun fel de legătură cu derularea achiziției, cu partenerii achiziției. Eu am participat la inaugurarea unei linii de producție, la invitația ministrului Economiei și Energiei și am salutat (…) că începem să producem măști FPP 3 (…) în momentul respectiv era o criză gravă”, a afirmat acesta în fața jurnaliștilor.

„Am dat toate informațiile care mi s-au solicitat cu privire la această anchetă care se derulează. Dacă mi se mai solicită, evident că voi da în continuare orice fel de informații”, a mai spus fostul premier Orban.


 

Fostul șef al Guvernului, actualmente lider al partidului Forța Dreptei, urmează să fie audiat în dosarul Romarm. Potrivit Antena3, Ludovic Orban a fost chemat la audieri ca martor.
E vorba de dosarul privind achiziții din timpul pandemiei.

De altfel, în urmă cu aproximativ o lună, acesta spunea că nimeni nu l-a informat că ar exista probleme legate de achiziţiile făcute în contextul pandemiei de COVID.

„Nu am avut nicio informaţie despre nicio ilegalitate care să se fi petrecut în mandatul meu de premier în ceea ce priveşte procedurile de achiziţie, cu atât mai puţin de la această entitate, Romarm. Dacă aş fi avut cel mai mic element, să fi primit o informare din partea serviciilor sau să fi primit o informare, de exemplu, din partea directorului UPS Dragomireşti. Nu am primit nicio informare legată despre vreo ilegalitate cu privire la activitatea directorului general al Romarm”, a declarat Orban, citat de romaniatv.net.

Știre în curs de actualizare!

author avatar
Andrei Coman