AcasăDezvaluiriAncheteULTIMA ORĂ: Fifor a schimbat tot la MAI

ULTIMA ORĂ: Fifor a schimbat tot la MAI

Așa după cum anticipam cu puțină vreme în urmă, subsecretarul de stat Mihai Valeriu, cel care a fost devoalat de NAȚIONAL ca fiind “șoferul lui Dragnea”, nu a mai rezistat pe funcție.

Marea surpriză este însă reprezentată de alegerea înlocuitorului acestuia, chestorul Florentin Robescu, cel care, să nu uităm, a fost nevoit să părăsească conducerea Poliției Române pe când era prim-adjunct al IGPR, în urma publicării în NAȚIONAL a “listei rușinii” cu șefii din MAI care primeau drept șpagă pește și whisky de la BCCO Constanța.

O altă schimbare așteptată este cea a lui Petcu, secretarul de stat pe prefecturi, căruia nu i s-a găsit, deocamdată, un înlocuitor. Informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată că Mihai Fifor și-ar fi securizat rămânerea în fruntea MAI, în cărți pentru conducerea IGPR reintrând, astfel, și controversatul Constantin Nicolescu, omul Olguței Vasilescu de la Dolj. Bineînțeles, singurul pe care “îl doare la caschetă” este nemuritorul chestor Ioan Buda, care a plecat în concediu liniștit, știind că nimeni nu îndrăznește să se atingă de el.

author avatar
Catalin Tache
41.985 afisari

36 COMENTARII

      • BAI TAKE, SA MORI TU, CA AI ASEMENEA INFORMAȚII „CÂRTIȚIOASE”, DESPRE TĂTIE MINCIUNILIE PE CARE LE DEGHITEZI?
        DACA NU SE MOARE MAMA LI A TOTI CEILALTI, PE CARE TU-I (TU-ȚI!) DEFAIMIEZI !!! PLM STK TFG !!!

  1. Nu a schimbat măi Tache, nimic. Dacă sistemul era militarizat așa cum si-a fi dorit „Jupânul”, structura care „conta” se numea Direcția Operații. Dacă nu este militarizată, contează? Și dacă Da, contează? Și dacă Da, cum se numește și 5 whisky.

  2. „Pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii” este o zicală care încă este valabilă !

  3. Tot de la Dolj? Da ce-i acolo, taramul fagaduintei? Florea la jandarmi de acolo, Nicolescu la fel? Tara asta nu poate da factori de comanda decat din fieful Oltenia? Ati vazut in ce belea ati intrat cu Caracalul.Si Nicolescu bate si el la 60 de ani. Nu mai exista tineri cu vocatie cu elan si dorintă, profesionisti in adevaratul sens al cuvantului? Chiar nu va puteti debarasa de metehnele astea? Vad ca sunteti disperati sa pierdeti pe toate fronturile.Ăsta-i curat masochism.
    Cu ceva ani in urmă, aceleasi practici, PSD-ul pe vremea lui Nstase ne cucerise cu plasarea in puncte cheie numai din Moldova preponderent din Bacau atunci dictau Cozmanca, Hrebenciuc, mafiotul de Iacobov etc, si uite unde ati ajuns. Cautati in curtea voastra oameni valorosi,care vor si stiu ce au de facut, lasati influentele politice si reveniti-va. Acum ramane de vazut daca pentru dl Nicolescu a intervenit si Olguta sau e chiar prietenul dlui Ministru Fifor. Tare sunt curios scopul recentei prezente a dlui Nicolescu in cabinetul dlui Fifor. Dar asta ramane in sarcina presei obiective, neaservita zonei politice.

    • Ei si tu acum…ce spaga sa dea bucurestenii, cum i-ar putea „servi” pe politicienii din fruntea bucatelor?! Dupa ce si-au tras sistem de invatamant pe intelesul propriu (idiotenia aia cu „musai 10” la toate materiile, ca altfel nu pupa odrasla liceu bun), unde n-are nicio sansa un copil cu IQ peste suta si-au pus provincialii sefi in toate structurile…asta n-ar fi mare chestie, doar ca ei functioneaza cu clanul, gasca, famiglia, de infesteaza cu neamuri fini, si afini toate ministerele…Dupa epoca de aur, in care era de ajuns sa fii din Scornicesti ca sa fii „deservit” la cerere, am trait episoadele Cluuj (oops, asta nu s-a terminat, ca se inmultesc prin sciziparitate si n-ai cum sa-i scoti, odata intrati…), Bacau, Neamt, Constanta, Ialomita, Oradea, Arad, Arges (inca functional in SPP), Gorj, Sibiu (si asta ramane actual, ca odata treziti in Bucale, ardelenii nu se mai dau dusi…), Dolj si Olt (ca-s incuscriti) si-or mai fi… De fapt, nu politicul e buba, ci „profesionistii” atarnatori la politic, de a ajuns Politia de rasul curcilor de cand izmenarii au cam luat toate functiile si gradele…
      P.S. Crezi ca atunci cand Basescu a hotarat sa inlocuiasca bucurestenii din Justitie cu provinciali (ca-l complexau…), s-a limitat la asta?! Sau ca e singurul?!

      • Sunt foarte curios: care o fi calitatea aia extraordinara, care va separa de provinciali pe voi, astia, din regie?!! Baga-mi-as ceva in tigania aia de oras! O hazna din toate punctele de vedere! „bucurestiul” sa completeze legea autonomiei administrative(descentralizarea) sa vedem atunci cine si ce! Ardealul a fost intotdeauna altceva si va fi altceva! Se simte influenta austro-ungara, influenta care are cu totul alte conotatii decat cele turco-fanariote! Ca sa nu mai mentionez mancatul de rahat cu micul paris! SUNTETI PENIBILI! regia, frate! Te cufuresti pe tine cand dai de unul ca tine.

        • In afara de gena slugarniciei ce va recomanda pe voi, astia care va dati ardieleni?! Cati dintre voi sunteti slugi cu pedigree, cati moldoveni, olteni, teleormaneni plecati in pribegie unde va gasea partidul de munca?! Cam aceleasi procente ca in Bucuresti… Nu exista capitalist get-beget, toata tigania aia de care vorbesti au facut-o provincialii si mahalalele in disperare de a se situa in frunte, ca paduchii. Vorbim despre meritocratie si daca ai facut, macar liceul, in Bucuresti stii diferenta… Mai vorbim si de IQ, nu sariti din baie, ca asta-i de la Doamne-Doamne, nu de la austro-ungari si mai usor cu superioritatea ardieleneasca, acum, cand nici scaunul de sub cur nu mai e al vostru…dar ce luciu are! cand vin in Romania evit Ardeaul din cauza unora cu mentalitatile tale, care l-au imputit cu vanturile de basisti intarziati, de ti-e rusine de rusinea lor…Ca fudulia fara prostie…

          • Cine ti-a zis tie, inchipuitule, ca eu sunt din ardeal??? Esti redus rău de tot. Ce e, mă, cu liceele dân bucurești???! De fapt, da, ai dreptate! Doar la liceul bucureștean înveți „decat” bine! Caca-m-as în liceul tau de închipuit. Mai dai una tare din tine: capitalist! Dar tu esti voinic bine, amicu’. Vezi ca treaba cu fudulia iti vine mănușă. Imbecil rău…

          • Auzi, bai, ca asa se zice pe la voi ” orientali din Sud-ul tarii”, sa inteleg ca vii in tara pe calea aerului?, ai grija sa nu iei un avion cu escala in Ardealul pe care il denigrezi?Fraiere, care esti, strainii din tara in care traiesti, cunosc Romania, datorita Transilvaniei, nu ” datorita” jegului de Bucuresti, fraiere comunist, care esti”.

    • Tatuca filajului, trage toate sforile in mai, eternul dumitresc doru a revenit si va reveni mereu…

  4. Tache mai pune o pe scroafa aia cu care dormi sa mai suga de la albaceanu un articol ceva. Hai ca saracul a inceput vila la Agigea si pentru ca nu i mai vin fonduri…. a ramas cu ea la fundatie

  5. Deci trage pestele la uischi ceva nebunie. Numa Petrov pe vas manca peste la uischi intre notele sicuritatii si amintirile cu curve barbatesti din port…

  6. Altfel, Petrov cerea asanarea interlopilor.
    Pai sa incepem cu frairisu nasu lui Bercea cel Mondial.

    • Da’, ce, bre, te deranjeaza la ficati?! agarici e mamica ta, avortonule! blow me!

      • Se zice corect blow me up. Vezi ca sunt lucruri de care nu e bine sa razi ca platesti f greu.

  7. Ramane Necula sau pleaca?…tic tac, tic tac… Elena Ciocan…tic tac, tic tac….etc….vine urgia….

    • De ce sa ramana? Ce ii recomanda? Vocea și talentul?

      Afara! Dupa Nucu@

      A propos, dl Tache, de ce nu ai scris toata increngatura mafiotilor acoperită de Nucu la Olt?

      Ca vad ca altora le porti sâmbătă!

      Trebuia să vină dna premier sa il dea afara????

  8. MAIeste cel mai mare clan interlop din Romania care trebuie desființat.Format din bişnițari analfabeți,curve,traficanți,hoți dovediți ,într un cuvânt gunoaiele societății.Această cloacă veghează liniştea şi drepturile noastre.

  9. Într-o anumită perioadă sef SIPI-DGIPI la Olt a fost Rinu Lunescu..acum general la Administratia Prezidentiala.Poate stie el mai multe..sau trebuie să tacă…

  10. Belgienii, englejii si americanii au scos la acte de terorism armata pe strazi. Columbienii o folosesc sa combata traficantii de droguri. Italienii o folosesc sa mentina linistea.Spaniolii o folosesc sa patruleze.
    Poate fi scoasa armata romana sa lupte contra interlopilor daca politia romana e ineficienta
    Au antrenament specific acopera bine si trag bine.

  11. Lupta cu criminalitatea se da de sus in jos adica invers decat cu terorismul. Animat-intermediar-terorist mic-terorist mare-lider-sef. La crima organizata se omoara invers:-politicianul-procurorul-sereisti-politistul de legatura-locotenentii-interlopul mare-interlopii de legatura-seful de post-sateni de legatura.
    In combaterea mafiei de care nu ne separa f mult de obicei se omoara dintr-o data tot fisetul imediat dupa ce se razbuna uni pe alti. Adica avem clanul Corduneanu in lupta cu clanul Tanase. Antimafia omoara doar dupa ce se razbuna unii pe alti dupa ce isi dau foc. Actiunea e acoperita pe din doua de simplitate prin actiunea de combatere uite ataca oameni sa calmam uite suntem atacati atacam… Dar si prin folosirea unui clan impotriva altuia pt simplificarea misiunii… Cativa locotenenti sunt lasati in viata pt a inchide la puscarie si a studia pe mai departe cazul dar si a avea date pe mai departe de nevoie.

  12. Asta cu cine cum si cine da ordin de asalt tre stabilite in CSAT. Altfel vad in fiecare zi mascati la tv… Pe Bin Laden l-au impuscat cu capul gol nu erau mascati… Desi eu cred ca a murit in atac aerian dar trebuia sa linisteasca oamenii ca e mort conform scenariilor din filme american.

  13. Azi, iubita mea a fost amendată, pe nedrept, de niste guțani, de la … „PHRUTIERA”, bg m pl ng lor !
    Și-a venit acasă c-o durere in COOR, de moare lumeA !

  14. Ce nu a schimbat Vifor matrita. Orice organ ia forma matriti. Ex stiu caz ca s-a angajat in sistem pe pile. Un astfel de agent impune matrita. Cel ce vine ia forma sistemului atunci cel ce e cu pile impune o stare de aplatizare si nestiinta sistemului. Din cauza asta si degringolada politiei. Gresesc domnu Hoarna? Da eu dau un caz la un agent. Daca marim scara la nivel de inspectie IGP sau posturiadica nu stiu prima ce sa faca si tot ce spune nu de interventie o sa vedem radiografia exacta care marca atata debusolare si dezinformare, adica nu stiu prima ce sa faca si tot ce spune nu e adevarat cu sutinere. Asta doare capul .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger