AcasăNewsULTIMA ORĂ: Daniel Florea, fost primar al sectorului 5, la sediul DNA/Primele...

ULTIMA ORĂ: Daniel Florea, fost primar al sectorului 5, la sediul DNA/Primele declarații – VIDEO

ULTIMA ORĂ: Daniel Florea, fost primar al sectorului 5, la sediul DNA/Primele declarații (sursa foto: Daniel Florea/Facebook)

Fostul edil al sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, a ajuns vineri la prânz la sediul DNA-ului.

S-a întâmplat în jurul orei 12. Până să ajungă să dea ochii cu procurorii, fostul primar de la sectorul 5 a stat puțin de vorbă cu presa, promițând, însă, că va face mai multe declarații la ieșirea de la audiere.

„Vă dau toate detaliile când ies, vă rog frumos să mă lăsaţi să îmi fac datoria de cetăţean. (…) Trebuie să dau declaraţii înainte”, a spus Florea, până să ajungă în sediul Direcției Naționale Anticorupție.

„Contractul de salubrizare la Sectorul 5 nu se putea decât cu firma primăriei, care avea exclusivitate acolo. (…) Vă dau declaraţii după ce ies”, a susținut Daniel Florea, răspunzând unei întrebări.

Nu e prima oară când Florea se prezintă la DNA. Fostul primar al sectorului 5 a ajuns la sediul procurorilor anticorupție și în noiembrie 2020 – VEZI DETALII AICI.

Și actualul edil al acestui sector a ajuns la DNA

Vă amintim că și actualul primar al sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost adus la sediul DNA-ului, după ce în primă fază s-a aflat, pe surse, că a fost ridicat, vineri, de către procurori, de la Aeroportul Otopeni.

„Deocamdată nu pot să vă spun niciun fel de amănunt. Singurul lucru pe care pot să vi-l spun este că a fost ridicat și adus cu mandat de aducere, în condițiile în care nu mai fusese citat până acum”, a declarat în fața presei avocatul lui Popescu Piedone, înainte ca apărătorul legal al primarului să plece de la sediul DNA.

Până la acest moment, DNA-ul nu a făcut precizări cu privire la situația lui Popescu Piedone.

509 afisari

4 COMENTARII

    • Cui lu Clothilde Armand pt.furt de voturi si concesionarea curateniei 300 mil euro la o firma straina? In Romania poti ajunge primar furind voturi in vazul intregii tari si sa nu patesti nimic ? Procuroru care ancheteaza asta de 2 ani e bine? sa iasa la pensie cu 10 000 de euro??

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger