AcasăNewsULTIMA ORĂ. Cutremur de 4,1 grade în Oltenia - Gorj

ULTIMA ORĂ. Cutremur de 4,1 grade în Oltenia – Gorj

Cutremur în România, duminică dimineață. Ce magnitudine a avut / S-a produs la doar 13 km adâncime

S-a cutremurat din nou pământul în România, seismul având loc în urmă cu doar câteva zeci de minute.

Mai exact, din câte a anunțat Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului – INCDFP, cutremurul din dimineața zilei de miercuri, 22 februarie, a avut loc la ora 08:25, în Oltenia – Gorj. A fost un cutremur mediu, de 4,1 grade, ce s-a produs la adâncimea de 15 kilometri.

Conform INCDFP, acest cutremur s-a produs la 104km SV de Sibiu, 108km NV de Craiova, 140km V de Pitești, 163km SE de Timișoara, 180km S de Cluj-Napoca, 181km SE de Arad, 199km V de Brașov, 215km E de Belgrade, 219km E de Zemun, 227km V de Ploiești.

Din câte s-a anunțat pe site-ul infp.ro, în urmă cu doar câteva ore, în cursul nopții de marți spre miercuri, mai precis pe 22 februarie, la ora 02:25, tot în Oltenia, Gorj avusese loc un cutremur slab, de 2,2 grade, ce s-a produs la adâncimea de 12.5 km.


427 afisari

2 COMENTARII

  1. De ce nu dati apa la moara, filorusilor conspirationisti si sa spuneti ca americanii sunt de vina, ca sapa dupa gaze de sist si ca acele cutremure sunt de suprafata datorita fracturarii hidraulice, ca la Pungesti. Sau ca au bagat americanii o racheta pe udne foreaza ei dupa petrol si a provocat cutremurul din Turcia. Hai ca se poate!

  2. Cutremurul de azi a fost de 5 secunde. Băieții de la fizica Pământului mai și inventează că stațiile din Gorj jumătate sunt praf.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger