AcasăNewsULTIMA ORĂ! Colegiul Medicilor i-a cerut Flaviei Groșan să nu mai apară...

ULTIMA ORĂ! Colegiul Medicilor i-a cerut Flaviei Groșan să nu mai apară în presă

Din toate declarațiile belicoase ale președintelui Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș, nu a mai rămas nimic la audierea medicului Flavia Groșan. Deși o acuzase public că ar fi avut mulți pacienți tratați care au ajuns în stare gravă la spital și că ar fi denigrat medicii, ”ancheta” de la Colegiu s-a transformat într-o ”discuție amicală”.

Motivul  convocării medicului Flavia Groșan la judecata Colegiului Medicilor din Bihor a fost legat, până la urmă, de aparțiiile în presă ale sale. Pe un tot totuși extrem de conciliant, medicii din Colegiu au încercat să insinueze că bolnavii nu mai vin în spitale din cauza declarațiilor doctorului Flavia Groșan și i-au cerut să nu mai apară în presă.

”Au spus că e o discuție colegială, amicală, și că vor doar să stea de vorbă cu doamna doctor, având în vedere toate aparițiile din mass-media. Au invitat trei medici de pe ATI, care au spus că oamenii ajung în stare foarte gravă la ei. Doamna doctor i-a pus la punct și le-a zis că <<dvs ce tratați acolo tratați acolo, ce tratez eu la cabinet tratez în cabinet>>. Au fost și discuții despre niște medicamente și despre faptul că ar fi bine să nu mai apară, așa, în mass-media, că oamenii se sperie și ajung în fază terminală la spital. Atunci am intervenit eu și am spus: <<Bine, bine, dar oamenii aceia care stau acasă nu stau din cauza doamnei doctor.>> Adică de ce o asociau pe doamna doctor cu faptul că oamenii ajung cum ajung acolo. Nu au avut ce să zică, asta e clar. Au spus că nu acuză pe nimeni, că nu vor să facă rău nimănui, doar să vedem ce se întâmplă pentru că oamenii nu mai vin în spital. Ei, de fapt, nu au știut cum să dreagă busuiocul”, ne-a declarat avocatul medicului Flavia Groșan, Oana Lăzărescu. După ”discuția amicală”, Colegiul Medicilor Bihor a decis să închidă dosarul dr.Flavia Groșan.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
1.199 afisari

5 COMENTARII

  1. Acest doctor este sicanat pentru ca a cautat dreapta procedura si a spus adevarul in fata autoritatii naimite. Cautand sa salveze pe altii ea si-a salvat sufletul. Știința este la fel de bună ca onestitatea omului de știință. In medicina este la fel. Din punct de vedere financiar, ei sunt, în imensa lor majoritate, la mila marilor corporații. De aceea ei au ajuns sa fie fara mila. Prin calea numerelor, oamenii de știință pot dovedi orice. Pe calea Cuvantului, o minciună este mult mai usor de identificat. Dacă intepatura pregatita cu atata pompa este profilactica, înseamnă că nu ar trebui să fie un tratament genetic. Traim vremuri ale tradarii de neam dar mai ales a Dumnezeului din noi primit la botez. Incercati cautarea pe G00gle a cuvintului construit cu liniuta jos: darul_renuntarii_la_putere
    Vedeti si youtubul cu adresa https://youtu.be/EJPqMjmcxa4 numit Scoate Focul Covidului.

  2. A scapat ieftin; putea fi si mai rau, dar probabil s-au speriat de ceva. Bine ca-si poate continua activitatea ca si pana acum , poate sa salveze oameni in nevoie. Cu iesitul in public, sa iasa cei care nu au nimic a spune, ca oricum schimbam canalul si nu-i asculta nimeni.

  3. Ar fi cazul ca domnul Cristian Tudor Popescu sa-si ceara cuvenitele scuze doamnei dr. Grosan. Pentru mitocania cu care a ratat inca o ocazie de a tacea cand a spus ca dr. Grosan tine tratamentul secret, ca se lauda ca ar fi Mesia, prostiile lui obisnuite, izvorate din idei fixe. Iata ca medicii specialisti in pneumologie nu au nimic a-i reprosa doamnei dr. Grosan, nici tratamentul nu e secret, cata vreme s-au facut comentarii asupra lui, nici dr. Grosan nu pretinde ca vindeca prin vraji si descantece, ci folosind medicamente aprobate, prescrise pe o baza stiintifica. Cred ca dr. Grosan ar trebui sa-l dea in judecata pe CTP si sa ceara obligarea lui la a prezenta scuze – public – cu fiecare ocazie in care publica un articol sau apare la o televiziune. Dar dr. Grosan are lucruri mai bune de facut decat a-i arata unui vorbitor degeaba ca nu e nimic de capul lui.

  4. Colega,n-ai sa vezi.Omul e doar un mercenar ,lucreaza pentru cine il plateste.Pentru bani si-a vandut poporul ,credinta,poate si cavoul familiei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger