AcasăNewsUltima ipoteza despre avionul malaiezian: A fost doborat de armata

Ultima ipoteza despre avionul malaiezian: A fost doborat de armata

Cautarile avionului malaiezian, disparut pe 8 martie, continua, insa jurnalistii de investigatii scot la iveala o ipoteza uluitoare.

Pilar Cernuda, de la ABC, anunta ca este foarte posibil ca avionul malaiezian sa fi fost doborat de armata vreunui stat, pentru a se evita o tragedie precum cea de la 11 septembrie 2001.

Cernuda, care citeaza surse din serviciul de informatii, sustine ca, cel mai probabil, avionul Malaysia Airlines MH370 a fost sechestrat de teroristi, care urmareau sa-l foloseasca pentru a-l lovi o tinta anume. Pentru a incerca evitarea unui atac terorist precum cel de la 11 septembrie 2001, cand turnurile World Trade Center, de la New York, au fost lovite in plin, s-a luat decizia ca avionul malaiezian sa fie doborat.

Interesant este ca specialistii in domeniu nu infirma ipoteza jurnalistei de la ABC, dar anunta ca este putin probabil ca cei implicati intr-o asemenea manevra sa-si asume operatiunea si sa dezvaluie vreodata cele intamplate.

Intre timp, cautarile din Oceanul Indian continua fara succes, avioanele si ambarcatiunile sub pavilion international nereusind sa gaseasca decat echipamente vechi de pescuit.

author avatar
Cristi Ionita
778 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger