AcasăNewsUltima gafa a lui Klaus e monumentala

Ultima gafa a lui Klaus e monumentala

Dupa intalnirea avuta, vineri, cu Angela Merkel, Klaus Iohannis a declarat ca i-a propus cancelarului german crearea unei agentii europene specializata in combaterea terorismului. Din pacate pentru Klaus al nostru, o astfel de agentie exista de aproape un an.

Criticat in tara pentru pasivitatea cu care asista la conclavurile liderilor europeni, Klaus Iohannis s-a gandit sa rupa gura targului cu propunerea de infiintare a unei agentii europene antitero. Initiativa pe care s-a grabit (vorba vine) sa o puna in practica fara a se consulta cu nimeni, motiv pentru care nici nu a aflat la timp ca o astfel de institutie functioneaza deja, din ianuarie 2016. ”Potrivit Europol, exista deja, din 16 ianuarie 2016, un Centru European de Combatare a Terorismului (European Counter  Terrorism Center). El a fost infiintat in urma unei decizii a ministrilor europeni de justitie si afaceri interne, in Noiembrie 2015, cu scopul de a fi un agregator central de informatii la nivel european prin care statele membre pot intenstifica schimbul de informatii si se pot coordona operational. Si potrivit Europol, acest centru, condus de Manuel Navarette Paniagua,  este chiar functional”, a sanctionat Radu Soviani gafa prezidentiala printr-o postare pe Facebook. ”Ghinion”, ar putea comenta Klaus Iohannis sec, asa cum ii este obiceiul. Ghinionist sau nu, povestea cu agentia europeana antitero arata ca presedintele Iohannis ar face mai bine sa taca si pe nemteste, nu numai in romaneste.

author avatar
Simona Badulescu
2.008 afisari

2 COMENTARII

  1. Ca Johannis e „tufa” in materie de politica, stiam. Dar nu inteleg cum de nu-si da seama ca are niste consilieri care-si bat joc de el !

    • Iohannis e de anuarul prostiei umane. Foarte bine ca isi bat consilierii joc de el, mai radem si noi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger