AcasăNewsUltima fita: numele tau pe avioanele Virgin

Ultima fita: numele tau pe avioanele Virgin

Rămâne de văzut care vor fi cele mai neobişnuite variante de nume

E un moft, dar nu unul ieftin! Pentru 60 000 de dolari, compania aeriana a miliardarului Richard Branson le ofera celor interesati posibilitatea sa boteze un avion al Virgin America cu propriul nume.

Rămâne de văzut care vor fi cele mai neobişnuite variante de nume

Odata achitata suma, numele ales – fie el al tau, al nevestei, al copilului sau al cainelui – va fi inscris pentru totdeauna pe avion. La fel, puteti opta pentru orice alta fantezie lingvistica, cu singura conditie ca acesta sa se incadreze in limitele decentei. E clar ca nume precum „Cosciug Zburator” sau ”Hitler” nu vor fi acceptate de managmentul companiei. Lucrul cel mai interesant este ca in aceeasi suma este inclus un zbor exclusivist oferit „nasului”, caruia ii este permis sa invite alti 145 de prieteni la bordul aeronavei pentru o calatorie dus-intors la una din destinatiile sale, printre care Chicago, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco and New York.

Virgin-America, aici ar putea fi scris numele dumneavoastra

Daca va lipseau ideile de cadouri de Craciun, Richard Branson se mandreste ca tocmai v-a furnizat una: sa va invitati prietenii intr-o calatorie la bordul unui avion care sa va poarte numele.

author avatar
eNational
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger