AcasăNewsUite in ce cocioaba traieste fratele lui Obama!

Uite in ce cocioaba traieste fratele lui Obama!

George Obama, fratele vitreg din Kenya al lui Barack Obama, apare intr-un film impotriva presedintelui SUA. In vreme ce fratele american este multimilionar, cel kenyan locuieste intr-un cartier de cocioabe din chirpici din Nairobi.

George nu si-a gasit inca rostul in viata la 30 de ani

Revista Hollywood Reporter a dat publicitatii cateva fragmente dintr-un film realizat de Dinesh D’Souza, „2016: Obama’s America” („2016: America lui Obama”).

Barack e multimilionar, iar George sta intr-o casa de chirpici

Pelicula se vrea o critica virulenta la adresa lui Barack Obama, din cauza deciziilor sale politice, sociale si economice discutabile.

George, baiat bun, da’ cu lipsuri

Strabunica lui George, Sarah, are 90 de ani

George Obama nu impartaseste pozitia regizorului, care, desi a incercat sa bage zazanie intre frati, nu prea i-a iesit. Intrebat daca a fost ajutat de fratele american, George a negat dar a precizat ca, pana la urma, are si Barack problemele lui. „Are familia sa. Eu fac parte din familia sa, dar sunt mare, pot sa am grija de mine”, a spus George. El sutine ca, fie si indirect, Barack il protejeaza. „Trebuie sa aiba grija de multe alte lucruri. Are grija de lume, deci cumva are grija si de mine, si eu fac parte din lume”, a argumentat George, considerat „oaia neagra” (sic!) a familiei Obama din Kenya, din cauza unor „nazbatii” si „incercari nereusite” de a-si face un drum in viata. Deh, daca nu l-a ajutat nici fra’su… In vreme ce Barack Obama are 50 de ani, e multimilionar si candideaza pentru un nou mandat la Casa Alba, George a implinit 30 de ani si sta cu strabunica sa de 90 de ani intr-o casa de chirpici din Nairobi.

author avatar
Arpad Dobre
1.538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger