AcasăNewsUite emisiunea, dar nu e senatoarea! Interviul cu Diana Șoșoacă, anulat de...

Uite emisiunea, dar nu e senatoarea! Interviul cu Diana Șoșoacă, anulat de un post TV. Șoșoacă a reacționat

(sursa foto: unica.ro)

Deși fusese anunțată pentru duminică seară, emisiunea în care ar fi urmat să se afle răspunsurile Dianei Șoșoacă la cele „40 de întrebări” adresate de către moderatoarea Denise Rifai nu a mai fost difuzată de Kanal D.

Așadar, senatoarea nu a mai fost zărită la Kanal D, duminică de la 22.30. În schimb, pe post a fost difuzată o reluare a unei emisiuni mai vechi realizate de către Denise Rifai. Cu una dintre vedetele postului de televiziune amintit. E vorba despre o ediție cu Andreea Mantea, anunță luni, 28 februarie, Pagina de Media. Nu s-au anunțat oficial motivele pentru care s-a luat decizia de a nu fi difuzat, în ultima zi a săptămânii trecute, interviul cu senatoarea Șoșoacă. Reprezentanții Kanal D nu au comentat decizia, deși au fost contactați de sursa citată.

Șoșoacă a reacționat

În schimb, s-a aflat o primă reacție din partea senatoarei Diana Șoșoacă, politicianul, avocat de profesie, comentând pe Facebook pe marginea nedifuzării – la momentul anunțat, cel puțin – interviului respectiv. „EMISIUNEA 40 DE ÎNTREBĂRI CU DENISE RIFAI, ANULATĂ DE SISTEM, după ce azi am fost în Vama Siret și am arătat ADEVĂRUL pe care televiziunile îl asasinează!”, a scris Diana Șoșoacă, pe pagina sa de Facebook, în seara zilei de 27 februarie.

Până la acest moment, Denise Rifai nu a comentat public pe această temă. Pe pagina sa de Facebook încă există o trimitere la emisiunea în care fusese invitată Diana Șoșoacă și care ar fi urmat să fie difuzată pe post în seara zilei de duminică.

„Duminica! Ora 22.30! #40deintrebari#KanalD#DIANASOSOACA
🔝🔝🔝🔝🔝💋💋👑📺
Va astept! O editie de Senzatie! 😜”, sună mesajul moderatoarei TV.

(sursa foto: captură foto Facebook/Denise Rifai)

 

 

826 afisari

6 COMENTARII

    • Ia doza 4 de pfizer si da din ghete, cumetre!! Pune si masca!! Vezi ca sefii tai, ciolos si ioHanus se fut in gaoz ca tine!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger