AcasăNewsUite cum combate Berlusconi criza financiara

Uite cum combate Berlusconi criza financiara

De cand doctorul lui l-a laudat ca e potent, pe Berlusconi il necajeste doar politica

In timp ce clasa politica analizeaza solutii prin care Italia sa nu fie atrasa in criza financiara, premierul a organizat o petrecere bunga bunga.

De cand doctorul lui l-a laudat ca e potent, pe Berlusconi il necajeste doar politica

Berlusconi, 74 de ani, este in plin proces din cauza acuzatiilor ca la petrecerile lui deocheate se plateau fete pentru a face sex, unele fiind minore, cum e cazul modelului marocan Rubi, cu care s-a iubit. Se pare insa ca Berlusconi nu se poate trata impotriva stresului decat cu bunga bunga. Ultima petrecere, care vine pe o amanare a procesului in care este incriminat, a fost inainte sa se adreseze Parlamentului cu privire la situatia financiara a Italiei.

Aida, showgirl venezuelean, se joaca de-a sora medicala cu Berlusconi

Poate fiindca era obosit de la petrecere, speach-ul lui n-a fost elaborat. Italia e sigura, iar zvonurile ca Europa se afunda in criza financiara sunt lansate de speculatori! Si gata! 20 de femei au poposit la luxoasa vila a lui Berlusconi din Arcore, duminica, aduse de un convoi de masini si nimeni n-a parasit incinta pana la orele diminetii de luni.

Sabina, model german, face pe politista la petrecerile bunga bunga

Au fost luate masuri speciale de protejare a identitatii musafirelor premierului, asa ca paparazzi doar le-au innumarat. Presa le-a numit doar pe Aida Yespica si pe Sabina Began, nelipsite de la petrecerile premierului.

author avatar
Adina Mutar
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger