AcasăNewsUite cine ii pozeaza pe Putin si Medvedev

Uite cine ii pozeaza pe Putin si Medvedev

„Tandemul” Putin-Medvedev merge in continuare in aceeasi directie, spre alegerile prezidentiale din 2012. Dar ca rivali, inclusiv la fotografele personale.

Katya e fata serioasa, profesionista

Cand Medvedev a numit-o pe Katya Shtukina fotograful sau personal, nimeni nu s-a mirat. Katya e cunoscuta in mass media moscovita si apreciata pentru profesionalismul ei. Este socotita foarte serioasa si cu pasiune pentru munca ei. Toti s-au gandit ca Medvedev a facut o alegere buna si ca imaginea sa va avea numai de castigat cu o asemenea profesionista. Care e si frumoasa!

Yana e „profesionista” in lenjerie intima

Insa, cand Putin si-a anuntat alegerea pentru fotograful personal, nimanui nu i-a venit sa creada. Aleasa lui Putin, Yana Lapikova, e buna, dar in alt domeniu. In 2008, a fost printre finalistele concursului Miss Moscova si de atunci a aparut in mai multe ipostaze sexy. Cu pozatul a cochetat, reusind cateva „crochiuri” cu natura moarta pe care le-a postat pe un blog. Asaltat de presa, secretarul de presa al premierului, Dmitri Peskov, a declarat iritat: „Chiar e buna fotografa. Nu ne preocupa trecutul de model, ca nu e o crima. Si oricum, postul implica munca multa si bani putini!” Atunci, chiar, de ce?!

 

 

 

author avatar
eNational
249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger