AcasăNewsUite cine danseaza, un show de provincie

Uite cine danseaza, un show de provincie

Anuntat cu surle si trambite, cel mai tare show, cel mai tare spectacol de dans, productia PRO TV-ului ne-a lamurit pe deplin la cea de-a doua editie.

La prima emisiune, interesul si atentia telespectatorilor au fost directionate clar catre intalnirea dintre cele doua personaje media Mihaela Radulescu si Andreea Marin, unde rivalele si-au zambit si chiar au vorbit. Din acest motiv, noi, spectatorii, am fost mai ingaduitori cu tot ce se intampla in studioul show-ului. Dar iata ca a doua emisiune a fost mai mult decat lamuritoare in legatura cu calitatea spectacolului si a concurentilor, fie ei vedete sau dansatori profesionisti.

A cui e vina?

Daca nu am avea cu ce compara emisiunea, am lua-o ca atare. La capitolul decoruri, lumini, cameramani, public, cei doi prezentatori, Cabral si Mihaela Radulescu, PRO TV-ul se mentine bine, nu se vad minusuri. Ce s-a vazut insa luni seara pe ecrane a fost un spectacol de provincie, cu personaje-dansatori slab pregatiti, fara talent, obositi ( unii de varsta, altii de treburi cotidiene), coregrafie slaba, costume urate, ce mai, intr-un cuvant, dezastru, nu show! A cui este vina? A concurentilor-dansatori sau a producatorului?

De dragul<br >senzationalului<br >Sandu Lungu<br >unul dintre<br >cei mai buni<br >luptători<br >se chinuie<br >pe ringul<br >de dans<br >Si ne chinuie<br >si pe noi<br >ca spectatori

Sa-l luam pe producatorul Dan Alexandrescu. Domnule producator, ai dat-o in bara! „Uite cine danseaza“ e o copie nereusita a celebrei emisiuni „Dansez pentru tine“. Toti stim cat de reusita si ce mega succes a avut emisiunea prezentata de Stefan Banica si Iulia Vantur. Ce a gresit Dan Alexandrescu? In primul rand alegerea nefericita a dansatorilor „vedeta“. Unul mai netalentat si mai neinspirat ca altul in arta miscarii. Exemplu: Oana Zavoranu. Doamna matura danseaza mai bine decat ea. Sandu Lungu – v-am ruga ca la urmatoarea emisiune sa fie Smurd-ul in culise, doamne fereste de o nenorocire. Rona Hartner – simplu: cand spui Rona, spui talent, dar parca era altceva daca o vedeam dansand in urma cu macar 10 ani.

După ce si a dat<br >seama că nu se<br >poate rupe în<br >figuri pe ringul<br >de dans Dana<br >Budeanu a zis că<br >e mai bine să si<br >rupă niste coaste

Dana Budeanu – talent la scris, la vorbit, insa nicio legatura cu mersul pe scena sau podium, daramite sa mai si danseze. E ca si cum arunci o nuca in perete si face poc! Probabil stresul si faptul ca a realizat penibilul, s-a regizat si retragerea ei din show (regie proasta, de altfel, ca nu prea stiai ce se intampla: gemetele Danei pareau desprinse dintr-un film xxx). Nu s-a mai pomenit la nimeni sa-si rupa coastele la dans, nici macar la sportivii de performanta in discipline mult mai agresive decat dansul.

Sacrificarea Antoniei

Pacat ca valoarea, frumusetea si talentul Antoniei nu au ales momentul bun. Dupa o nastere foarte recenta, Antonia urca pe scena nu pentru a canta, ci pentru a dansa si asta e cu totul si cu totul altceva. Antonia este o profesionista, nu-i lipseste nimic nici pentru a dansa superb si bine, insa acum se vede ca-i lipseste antrenamentul, forma fizica, iar PRO TV a ales-o pentru celebritate si pentru a ridica cota show-lui, dar asta in defavoarea artistei. Pana si partenerii vedetelor care se vor profesionisti danseaza slab. Asta e. Show slab, vedete obosite si personaje inventate cu celebritate, balerini slabi, participanti scosi de la azil, pacat de prezentatori si de idee.

Dans versus cooking show

Antena 1 si Pro TV si-au impartit pozitiile de lider in seara in care Uite cine danseaza a intalnit pentru a doua oara Chefi la cutite. Dansul a condus la nivelul intregii tari si la orase, in timp ce Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au avut cele mai bune cifre pe publicul comercial, cu varste intre 18 si 49 de ani. La nivelul intregii tari, emisiunea prezentata de Mihaela Radulescu, cu Andreea Marin in juriu, a fost urmarita de aproape 1,5 milioane de persoane in fiecare minut. Cifrele sunt sub editia de saptamana trecuta, cand media a fost de 1,7 milioane de persoane. La cum stau lucrurile in show-ul celor de la PRO, cifrele celei de-a treia editie vor fi si mai slabe. La mica distanta de cele doua emisiuni a fost si serialul Kosem, difuzat de Kanal D.

author avatar
Nicole Ionescu
2.191 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand apelezi la Andreea Marin, intruparea esecurilor in lant, a escrocheriilor cu fundatii si a falsitatii supreme, la ce sa te astepti? Sa pui doua toape batute de acelasi barbatus sa se atace pentru asa-zisul rating, asta e de rahat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger