AcasăNewsUite ce gadgeturi apar saptamana viitoare

Uite ce gadgeturi apar saptamana viitoare

Producatorii Asus sustin ca tableta lor va rivaliza cu iPad de la Apple

Consumer Electronic Show (CES), un salon de prezentare al electronicelor de la Las Vegas, va fi saptamana viitoare gazda lansarii celor mai noi gadgeturi din domeniu. Printre noutatile de ultima ora se vor numara telefonul cu ecran flexibil si tablete ”ice cream sandwich”, care pot functiona si ca laptop ori netbook.

Producatorii Asus sustin ca tableta lor va rivaliza cu iPad de la Apple

O mare absenta  de la CES va fi Apple, ceea ce va permite firmelor concurente sa se simta mai in largul lor. Desi niciuna nu a anuntat oficial cu ce va rupe ”gura targului”  in Las vegas, cateva informatii au ”transpirat” deja,  fiind facute publice de Business Insider.

Astfel,  este de asteptat ca la CES sa fie lansate cel putin 12 gadgeturi ”ultimul racnet”, respectiv cele mai noi tipuri de smartphone-uri si tablete, mai ales ca si Google si-a lansat recent  un smnartphone tip ”ice cream sandwich” (nume de cod pentru sistemul de operare Android 4.0). De asemenea, ar putea fi prezentate o serie de smartpnone-uri si tablete dotate cu sistem Windows 8.

Smartphone-uri de ultima generatie

Nokia Ace va avea un ecran de 4,3 inci si camera frontala

Nokia va veni la CES cu Nokia Lumia 800, lansat deja in Europa.  Smartphone-ul este echipat cu Windows 8 si specialistii din marketing se asteapta la o puternica promovare a acestui telefon pe piata americana.  Compania  va mai lansa  la CES modelul Nokia Ace, care va fi mai mare decat Lumia si va avea  un ecran de 4,3 inci si o camera foto/video frontala.

Mobilul LG va putea face 15 fotografii pe secunda

Fanii gadgeturilor LG se asteapta ca firma sa iasa pe piata cu un smartphone dotat cu un cip Medfield, produs de Intel, care permite utilizatorilor sa ruleze cu ajutorul sistemului Android filme Blu-Ray si sa fotografieze 15 cadre pe secunda.

Dotare cu Windows 8

Tabletele lansate la Las Vegas vor fi dotate cu Windows 8

Cunoscuta firma HTC  ar putea veni la CES cu Windowsphone, un smartphone  care poate functiona si in retelele LTE (long term evolution), respectiv 4 G.

Samsung va produce tablete cu ecran flexibil

Samsung nu se va lasa mai prejos si va lansa la Las Vegas mobile si tablete cu ecrane flexibile, gadgeturi prezentate anul trecut doar ca prototip si care ar umra sa intre din acest an in productie de serie. Asus va veni cu o tableta cu ecran de 7 inci, numita Eee Memo Pad, aceasta dupa ce a lansat deja  EeePad Transformer Prime, cu ecran de 10 inci.  Tot cu o tableta va iesi pe piata si Toshiba, la fel ca si Acer, Lenovo, Samsung si alte firme, care isi vor dota gadgeturile cu Windows 8.

Galaxy este si smartphone, si tableta

Una  dintre marile atractii ale CES va fi, cu siguranta, smartphone-ul Galaxy de la Samsung, un telefon mobil care functioneaza si ca tableta. Business Insider a mai aflat ca, la salonul CES din Las Vegas de saptamana viitoare, marile firme din domeniu au in vedere prezentarea sau chiar lansarea unor smartphone-uri ”ice cream sanwich”.

author avatar
Arpad Dobre
1.147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger