AcasăNewsUite ce au in comun Steve Jobs, Giorgios Papandreou si Silvio Berlusconi

Uite ce au in comun Steve Jobs, Giorgios Papandreou si Silvio Berlusconi

Steve Jobs, taticul Apple

Pe retelele  de socializare circula de cateva zile un set de fotografii care ilustreaza perfect legatura dintre numele lui Steve Jobs, Georgios Papandreou si Silvio Berlusconi.

Steve Jobs, taticul Apple

Ce au in comun Steve Jobs, premierul grec Giorgios Papandreou si cel italian Silvio Berlusconi? Aparent, doar sexul. In realitate, si o gluma care circula pe internet pe seama lor. Totul a pornit de la parodierea fotografiei taticului Apple, in care acesta apare imbracat in celebra lui bluza neagra, iar sub nume sunt trecuti anii intre care a trait, 1955-2011.

Giorgios Papandreou, politicianul care a adus somajul in Grecia

Pe acelasi principiu, internautii au creat fotografii similare, dar ale caroror personaje principale sunt premierul grec Giorgios Papandreou si cel italian Silvio Berlusconi. Daca in cazul lui Papandreou sunt trecuti anii 2009-2011, cei de cand se afla la carma tarii si precizarea „No jobs” (niciun loc de munca), in cazul lui Berlusconi, lucrurile stau si mai nefericit.

Silvio Berlusconi, politicianul care a devenit cunoscut mai ales datorita aventurilor amoroase

Mai exact, alaturi de fotografia politicianului, sta scris doar atat: 1994 (anul in care Berlusconi a devenit premier)-2011 si „Blow jobs” (sex oral), aluzie la viata amoroasa extrem de palpitanta a politicianului in varsta de 75 de ani.

author avatar
Alina Creanga
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger