Cauta

Uite ce au facut vedetele la premiile MTV!

Starurile invitate la ceremonia de decernare a MTV  Video Music Awards au lasat-o incolo de muzica si s-au aratat mai interesate de anunturi personale, moda si experiente infricosatoare.

Beyonce si-a mangaiat burtica de gravida

La sfarsitul saptamanii trecute, a avut loc in orasul american Los Angeles unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului, respectiv ceremonia de decernare a MTV  Video Music Awards. Pentru ca si-au dorit sa iasa in evidenta si sa ajunga pe primele pagini ale ziarelor, starurile care au participat la gala ba s-au imbracat ciudat, ba s-au tinut de glume mai mult sau mai putin inspirate, ba au pus la grea incercare orientarea sexuala a colegilor de breasla.

De mila, de sila, Britney a accepat un sarut de la Lady GaGa, deghizata in barbat

De departe, vedeta  evenimentului a fost Beyonce, care a tinut sa le arate tuturor ca e gravida si i se vede deja burtica. Dornica sa nu fie eclipsata de nimeni, Lady GaGa a renuntat la rochiile din carne si pantofii cu platforme astronomice, optand sa se deghizeze in barbat. Cand, insa, a dat sa o sarute pasional pe Britney Spears, a fost respinsa cu brutalitate. „Nu vreau ca am mai facut chestii d-astea”, a replicat Britney, referindu-se la momentul cand s-a pupat cu Madonna si Christina Aguilera.

Justin Bieber a bagat spaima in actrita Demi Lovato aratandu-i un pui de sarpe

Nici Justin Bieber nu a stat potolit si a bagat spaima in invitati, jucandu-se nonstop cu un pui de sarpe.

Katy Perry si cubul pe care si l-a infipt in cap au facut senzatie la Los Angeles

Cat despre Katy Perry, aceasta si-a facut aparitia la  gala cu un cub galben infipt in cap. Evident, a facut senzatie si a dobandit mult dorita pagina intai in ziare si reviste.

 

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version