AcasăNewsUioreanu: "PDL face presiuni asupra primarilor USL"

Uioreanu: „PDL face presiuni asupra primarilor USL”

Deputatul PNL Horea Uioreanu a acuzat PDL ca face presiuni asupra primarilor USL din judet pentru a trece inainte de alegerile locale din luna iunie in randul democrat-liberalilor, incercand „sa ii mituiasca cu bani din Fondul de rezerva al Guvernului”.

Horea Uioreanu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca, in urma acestor presiuni, primarul liberal din comuna Margau ar putea trece la PDL, iar viceprimarul PNL din comuna Ciucea a anuntat ca a trecut deja la PDL.

„Vreau sa avertizez asupra presiunilor majore facute de PDL asupra alesilor USL din judetul Cluj, pentru a trece la PDL, incercand sa ii mituiasca cu bani din Fondul de rezerva al Guvernului. Se va da in curand o hotarare de Guvern si vor fi alocati bani celor care promit ca trec la PDL, iar o alta hotarare de Guvern cu alocari de fonduri va fi aprobata in campania electorala. Criteriile de alocare a banilor sunt discretionare si strict politice. Nu pot sa garantez care primar va ceda si cand. In comuna Margau vom avea o posibila trecere a primarului PNL la PDL, iar viceprimarul PNL din comuna Ciucea a trecut deja la PDL”, a spus Uioreanu.

La randul sau, senatorul PSD Alexandru Cordos a declarat in aceeasi conferinta de presa ca presiuni similare au fost exercitate si asupra primarilor social-democrati din judetul Cluj.

author avatar
Ciprian Purice
97 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...