AcasăNewsUimitor! Valencia: un loc minunat in care puteti locui cu doar 11...

Uimitor! Valencia: un loc minunat in care puteti locui cu doar 11 euro pe zi! (FOTO)

Daca doriti sa scapati de frigul din Romania si sa petrecti timpul intr-un loc mai cald va puteti duce, de exemplu, in Spania, unde cu doar 11 euro pe zi va puteti caza undeva aproape de mare.

Pentru cazare este recomandat orasul Valencia, unde, la Budget Hostel veti plati doar 11 euro de persoana pe zi. Locatia se afla la zece minute de mers pe jos – de centru si 20 de minute de mers cu tramvaiul – de mare. Preturile sunt atat de scazute deoarece in aceasta perioada a anului nu sunt prea multi turisti.

Pentru a ocupa una dintre camerele locatiei trebuie sa introduceti numarul de rezervare si sa platiti folosind cardul. Plata cash nu este acceptata. Odata platita taxa, automatul va da o cheie din plastic care va descuia usa din fata si usa camerei alese.

La intrare sunteti intampinat de un hol gol, liniste si un idol de lemn. Camerele hotelului urmeaza un singur principiu: un numar – o singura tara.

Astfel, interiorul fiecarei incaperi este realizat respectand particularitatile fiecarei culturi.

In imagini avem exemplul unei camera grecesti.

Holul hotelului are un design simplu, dar de bun gust.

11 euro pe zi, inseamna practic chiar mai putin decat chiria unui apartament in Valencia care ajunge la 400-600 de euro pe luna, la care se adauga cheltuielile de intretinere, in medie cam 150 de euro.

La hotel nu se vor plati in plus gazele, electricitatea si apa, insa nu va puteti conecta la internet. Camerele sunt zilnic curatate si prosoapele schimbate. Daca vreti sa faceti niste economii va puteti pregati masa in bucataria localului. Din pacate nu exista si masina de spalat, dar pentru asta exista spalatoriile publice pentru care va trebui sa scoateti 4 euro la fiecare 8 kilograme de haine.

 

author avatar
Alina Costache
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger