AcasăUIMITOR! Slabesti pana la 1 kilogram pe noapte, in timp ce dormi!

UIMITOR! Slabesti pana la 1 kilogram pe noapte, in timp ce dormi!

Pentru femeile care si-au dorit mereu sa slabeasca fara efort, Dr. Caroline Apovian, un specialist in probleme de obezitate cu peste 25 de ani de experienta in nutritie, a gasit solutia: puteti scapa de kilogramele in plus in timp ce dormiti.

Caroline Apovian a fost profesor de medicina in cadrul Boston University School of Medicine si fost consultant al NASA pe teme de nutritie. Anii de experienta i-au folosit foarte mult descoperind metoda prin care oamenii pot slabi peste noapte. Secretele le-a dezvaluit in noua sa carte „The Overnight Diet: The Proven Plan for Fast, Permanent Weight Loss”.

„«Dieta peste noapte» este prima dieta din lume despre care exista date medicale ce atesta ca produce rezultate instante si de durata. Veti slabi pana la 900 de grame in prima noapte, patru kilograme in prima saptamana si veti continua sa slabiti in saptamanile urmatoare”, sustine dr. Apovian. Specialistul in nutritie a mai precizat ca senzatia de foame apare atunci cand nu dormim suficient, ceea ce stimuleaza secretarea hormonului asociat foamei, de aceea cei care tin dieta trebuie sa doarma cel putin opt ore pe noapte.

Pentru inceput, in prima zi se vor consuma doar shake-uri lichide cu proteine – care au drept scop accelerarea metabolismului peste noapte, astfel pana a doua zi dimineata deja se poate pierde pana la un kilogram. In urmatoarele sase zile se va adopta o dieta bogata in proteine pentru a ajuta corpul sa arda in continuare grasimi. Dr. Apovian spune ca in aceste sase zile niciun aliment nu este interzis, legumele si fructele fiind permise in cantitati nelimitate pentru a combate senzatia de foame. In aceste sase zile veti reusi sa slabiti patru kilograme, adica intr-o saptamana veti da jos, in total, cinci kilograme. Apoi, ciclul se poate relua.

author avatar
Alina Costache