AcasăNewsUIMITOR: Emil Boc este EROU! A salvat un barbat care voia sa...

UIMITOR: Emil Boc este EROU! A salvat un barbat care voia sa se sinucida!

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a salvat un barbat care ameninta sa se arunce de pe o cladire din localitate. Fostul premier a mers la fata locului unde a vorbit cu individul, convingandu-l sa renunte la intentiile sale.

Barbatul a urcat pe o cladire din Cluj-Napoca si a amenintat ca-si va lua zilele aruncandu-se in gol. Tanarul era dezamagit deoarece primise o instiintare prin care era anuntat ca pe data de 22 aprilie urma sa fie evacuat din locuinta in care sta in prezent, cerand in repetate randuri sa vina Emil Boc, noteaza b1.ro.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a mers la locul incidentului unde a stat de vorba cu barbatul pana cand l-a convins sa coboare. „Uite aici sunt, te astept, te asteptam jos, haide sa povestim, hai aici,  hai jos, te rog, sa povestim. Spuneti-i sa vina, ca sunt aici, sa coboare”, i-a spus Emil Boc.

La fata locului au fost prezente mai multe echipaje ale Politiei si ale Pompierilor, gata in orice moment sa intervina cu o saltea pneumatica in cazul in care tanarul in varsta de 35 de ani avea sa se arunce.

Se pare ca aceasta nu ar fi prima data cand individul ar fi incercat sa incheie socotelile cu viata. De fata la acest incident au fost si cativa apropiati ai proprietarului cladirii in care locuieste barbatul, care au povestit ca locatarul ocupa abuziv o locuinta, de aproximativ opt ani, iar pe data de 22 aprilie au termen de evacuare a acestuia.

Partenera de viata a celui care ameninta ca se sinucide a sosit la fata locului si a marturisit ca iubitul ei are asemenea tendinte mai ales atunci cand consuma alcool. Primarul Emil Boc a declarat ca urmeaza sa stabileasca daca individul este sau nu eligibil pentru a primi o locuinta sociala.

author avatar
Alina Costache
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger