AcasăUimitor! ASA arata acum Khadija, fiica lui Jade din "Clona"! Uite cat...

Uimitor! ASA arata acum Khadija, fiica lui Jade din „Clona”! Uite cat de SEXY este la 22 de ani!

Cu siguranta toti fanii serialului „Clona” isi aduc aminte cu drag de Khadija – fiica lui Jade, in interpretarea Carlei Diaz, insa putini stiu cat de sexy este acum actrita, la varsta de 22 de ani.

Din copila inocenta, cea care isi dorea sa primeasca mult aur de la viitorul ei sot,  nu a mai ramas mare lucru, Carla Diaz – cea care a dat viata personajului – fiind acum o blonda superb, dupa care intorc privirile toti barbatii.

Carla a primit primele roluri de la varsta de doi ani, insa faima internationala a cunoscut-o odata cu rolul Khadijei din „Clona”, ajungand rapid in topul celor mai bine platiti copii actori in Brazilia. Dupa acest rol au urmat multe altele, cel mai important, dupa cel din „Clona”, fiind cel Rebelde – in rolul lui Lujan, remake-ul telenovelei „Rebelde Way”, care a fost preluat in Mexic, India, Spania, Portugalia si Chile.

La 22 de ani, Diaz se face remarcata printr-un look nou, vopsindu-se blonda, dar si prin tinutele provocatoare, avand un corp superb care ii face pe barbati sa se indragosteasca de ea la prima vedere.

Sursa: perfecte.ro

 

author avatar
Alina Costache