AcasăNewsUE ne indeamna: turnati, romani, turnati tot!

UE ne indeamna: turnati, romani, turnati tot!

Beleaua e că românilor chiar le place

Daca mai aveam cel mai mic dubiu, acesta a fost spulberat de ultimul demers al Uniunii Europene. Noua doctrina a globalismului bruxellez cere o societate guvernata de principiul turnatoriei. Delatiunea la putere, asta vrea UE pentru Romania!

Beleaua e că<br >românilor<br >chiar le place

Sub pretextul demascarii unor infractiuni, romanii sunt indemnati, ba am putea interpreta aceasta propunere legislativa drept obligatie cetateneasca, sa-si toarne colegul de birou, seful (sau subalternul, dupa caz), vecinul de bloc, fratele, sora, tatal si lista ramane deschisa. Si noi care credeam ca apucaturile vechii Securitati erau nocive! De unde, Uniunea Europeana pe tip nou le vede necesare si sanatoase! Cica denuntul face bine economiei, starpeste coruptia si, nu-i asa, cu totii stim sloganul „coruptia ucide”.

Paraciosii vor fi premiati

Asadar, ultimul proiect de lege mestecat de falcile Comisiei Europene nu prezinta vreo solutie la fenomenul externalizarii profitului de catre marile corporatii prezente in Romania. N-are legatura nici cu haosul din sistemul bancar si nu sufla un cuvant nici despre hacuirea oamenilor de afaceri romani, pusi cu botul pe labe de un sistem ce urmareste trecerea economiei sub controlul total al colosilor din Vest. Nuuu, pe domnii comisari ii puncte-puncte grija de protectia angajatilor care dau cu para la Parchet, Politie si alte brate de forta ale Statului paralel. Pro Tv ne lumineaza: „(…) acesti oameni, care au avut curajul sa spuna ce se intampla, vor fi mai bine protejati. Comisia Europeana are un proiect de lege prin care denuntatorii sa fie protejati de eventuale represalii din partea angajatorilor. Daca va fi adoptat, proiectul va trebui respectat, inclusiv in tara noastra”. Hait, si noi care de mici am fost invatati ca „paraciosul roade osul”. Baliverne, in noua doctrina paraciosul este rasplatit cu o prima, promovat intr-o functie de conducere, bruxellezul-sef il mangaie pe crestet in timp ce-l conduce spre autocar pentru o binemeritata vacanta de 5 nopti all-inclusive, musai!, la bulgari. Delatiunea se recompenseaza, am zis!

Departamente speciale pentru turnatori

Spicuim (si scuipam in san!) din proiectul pregatit de C.E: turnatorul va primi gratuit asistenta juridica (platita din banii cui, cine va taia factura avocatului?), turnatorul va fi exonerat de raspundere pentru denuntul facut si, bineinteles, turnatorul nu va putea fi concediat, nici macar sanctionat in vreun fel de angajatorul sau. Firesc, doar am lamurit-o deja, il paste o promovare pe principiul „azi sifonar, maine inalt functionar”. Lasam prajitura la final: ca sa fie siguri ca denuntul va fi adus la rang de arta, comisarii europeni vor obliga toate companiile si administratiile publice sa infiinteze departamente speciale la care angajatii-turnatori pot deserta dubla cu delatiuni.

author avatar
Cristina Elvira
1.165 afisari

3 COMENTARII

  1. P-aia de a scris articol o paste nu promovarea, ci o vizita de cateva ceasuri la bajetii cu ochi albastri. Am zis, fa!

  2. Ce-ai cu fata, plictisitule? Ce nu-ți convine? Ești turnător? Simți, așa, cum trage vocația de corpul tău? Lasă amenințările, plictisitule cu binele. Bădăranule! Bă…

  3. Pai nu mai trebuie bani onoruri programul meu PUSCARIA CA VOLUNTARIAT, e mult mai bun ca defacarea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger