AcasăNewsUE asteapta instructiuni de la Bilderberg pentru consolidarea euro

UE asteapta instructiuni de la Bilderberg pentru consolidarea euro

Liderii UE sunt liberi sa faca ce vor bilderbergii

Presedintele Uniunii Europene, Herman Van Rompuy, a anuntat ca va prezenta in luna iunie un raport privind „consolidarea uniunii monetare”.

Liderii UE sunt liberi sa faca ce vor bilderbergii

Ce se va intampla pana atunci? Membrii Bilderberg, adeptii globalizarii prin federalizare si inventatorii monedelor unice, se vor reuni la Chantilly, Virginia, intre 31 mai si 3 iunie!

O noua „faza” a uniunii

Declaratia  lui Van Rompuy a fost facuta la sfarsitul unei reuniuni informale la Bruxelles a sefilor de stat si de guvern din UE.  Dupa atatea intalniri si atatea discutii, liderii tot n-au reusit sa iasa cu propuneri concrete, asteptand deciziile biledrbergilor. Deocamdata, la Bruxelles, s-a hotarat ca trebuie sa se treaca „intr-o noua faza a uniunii economice si monetare”. „A existat un consens general ca trebuie sa intarim uniunea economica pentru a o face sa corespunda uniunii monetare”, a subliniat Van Rompuy.

Unire cu forta, dupa necesitati

„Voi prezenta un raport in iunie, in cooperare stransa cu presedintele Comisiei Europene (Jose Manuel Barroso), presedintele Eurogrupului (Jean-Claude Juncker) si presedintele Bancii Centrale Europene ( Mario Draghi), asupra metodei de lucru pentru a atinge acest obiectiv”, a anuntat Van Rompuy.  Adica, toti trei membri marcanti ai Grupului Bilderberg si „in carti” pentru conducerea Statelor Unite ale Europei. Care state vor fi unite cu forta daca e nevoie,  Barroso cerand in mod expres sa se termine cu „protectionismul intern”, sustinut de nationalisti.

author avatar
Adina Mutar
364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger