AcasăNewsUdrea vrea o Conventie Nationala cu 10.000 de pedelisti

Udrea vrea o Conventie Nationala cu 10.000 de pedelisti

Elena Udrea propune Colegiul Director al PDL ca la Conventia Nationala sa participe cei aproape 10.000 de alesi locali ai partidului, de la primari, viceprimari si pana la consilieri locali, pe principiul ca acestia au primit voturile poporului, asa ca ar avea tot dreptul sa vina sa-si spuna parerea in cadrul intrunirii forului decizional.

Mergand pe ideea ca fiecare PDL-ist care a obtinut la alegeri o functie in structurile locale ar trebui sa aiba dreptul sa-si exprime opiniile legat de ce se intampla in partid, Udrea ar vrea ca actuala echipa de conducere democrat-liberala sa agreeze propunerea sa ca la Conventia Nationala sa participe  alesii locali. Varianta este sustinuta si de lideri din zona Ardealului.

Udrea vrea ca astfel sa se depaseasca bariera intre conducerea centrala si alesii locali, pe care ii considera oameni de baza ai partidului. Si, ca atare, sa fie prezenti la Conventia Nationala de la primari, presedinti de consilii judetene, viceprimari, vicepresedinti, pana la consilieri locali si judeteni.

„Particip astazi (vineri-n.r.) la Colegiul Director al Partidului Democrat Liberal la invitatia lui Vasile Blaga. Merg la intalnire cu un set de propuneri concrete in perspectiva Conventiei Nationale si sper sincer ca acestea sa fie acceptate de catre partid. Trei sunt ideile pe care le voi sustine in fata colegilor:I. Toti alesii partidului sa fie delegati la Conventia Nationala – presedinti si vicepresedinti de consilii judetene, primari si viceprimari, consilieri locali si judeteni (aproximativ 10.000 de oameni la nivel local). E foarte important ca oamenii care decid viitorul PDL sa fie cei care au muncit si au adus voturi pentru acest partid.II. E nevoie, de asemenea, de o noua structura de conducere pentru partid, care sa fie mai flexibila si mai dinamica. Asta inseamna adaptarea conducerii partidului la viitoarea reorganizare administrativ teritoriala, prin aparitia unor functii de vicepresedinte regionali, care sa fie, practic, coordonatori ai regiunilor de dezvoltare.III. De acum inainte, inainte cu o luna de organizarea fiecarei Conventii Nationale, conducerea partidului sa-si prezinte demisia si sa asigure astfel o competitie echitabila„, a scris Udrea pe blogul sau.

 

author avatar
eNational
128 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger