AcasăNewsUdrea: Vor aparea pe piata informatii despre matrapazlicurile lui Oprescu la Primaria...

Udrea: Vor aparea pe piata informatii despre matrapazlicurile lui Oprescu la Primaria Capitalei

Elena Udrea/Foto: www.elenaudrea.ro

Elena Udrea anunta intr-o postare pe blogul sau ca, in perioada urmatoare, vor aparea pe piata „mai multe informatii referitoare la matrapazlacurile lui Oprescu la Primaria Capitalei”.

Elena Udrea/Foto: www.elenaudrea.ro

Sorin Oprescu nu este independent! Sorin Oprescu este un oportunist! In 2008, actualul Primar General a candidat prezentandu-se bucurestenilor drept o victima a masinatiunilor politice din PSD, drept un om caruia colegii de atunci de partid i-au refuzat candidatura, blocandu-i-o apoi la tribunal. Ei bine, la nici doi ani ani distanta, Sorin Oprescu decide sa candideze sub sigla USL, renuntand la orice impresie de independenta fata de politic. E, de fapt, o intoarcere a fiului ratacitor langa tatal spiritual, Ion Iliescu(…) Sorin Oprescu a devenit agent electoral al USL! (…) Sorin Oprescu va pierde alegerile de anul viitor tocmai din cauza inscrierii în USL! (…)”, scrie Elena Udrea pe blog.

Ministrul PDL sustine ca USL-ului ii este frica de bucuresteni! Victor Ponta si Crin Antonescu stiu ca bucurestenii nu iubesc socialistii. „Stiu ca, orice candidat ar fi propus pentru Primaria Generala, acesta ar fi pierdut. Tocmai de aceea au preferat sa-i indeplineasca toate dorintele lui Oprescu (si s-a negociat la sange pentru posturile de consilieri generali si candidaţi la sectoare), pentru ca acesta sa fie candidatul lor la alegerile din 2012 (…)

„Ma astept sa-i vad si pe cei din USL tocati la Antene”

Udrea scrie ca Voiculescu nu le va mai da gratis Antenele celor din USL! „Dupa refuzul lui Ponta si Antonescu de a accepta candidatura lui Piedone la Primaria Generala si, practic, fortarea unei candidaturi independente a propriului partid la locale (poate chiar si la parlamentare), se aude prin targ ca Voiculescu s-ar fi suparat foarte tare si ar fi promis ca va avea el „ac de cojocul” lui Ponta. De-acum incolo, ma astept sa-i vad si pe liderii USL tocati pe Antene. De asemenea, si pe Sorin Oprescu, tocmai pentru a-l salta pe primarul Sectorului 4”, scrie Elena Udrea.

„Cred ca, in perioada urmatoare, vor incepe sa apara din ce in ce mai multe informatii referitoare la matrapazlacurile lui Oprescu la Primaria Capitalei”, avertizeaza Elena Udrea.

275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger